MULINETA OKUMA SURF 8K 6RUL/500Mx035MM/4,7:1

318,17 lei TVA inclus

Cod producator: OKUMA O.SURF8K

Surf 8K este cea mai noua mulineta din gama Okuma, special conceputa pentru pescuitul la crap. Mulineta 8K este echipata cu sistemul de oscilatie lenta "Slow Oscilation System" ce face ca firul sa fie mai drept si mai strans, reducand considerabil frecarea in timpul lanseurilor. De asemenea trebuie mentionat sistemul Hydro Block ce impiedica patrunderea murdariei si a apei in interiorul corpului mulinetei.

Mulineta dispune de corp din grafit rezistent la coroziune, 6 (5BB+1RB) rulmenti din otel inoxidabil, sistem de franare rapida progresiva (FPD), sistem Worm Shaft de asezare a firului, rotor cu debit ciclonic (CFR), rotor cu protectie pentru perie (prevenirea rasucirea liniei), tambur long-cast din aluminiu, dispozitiv de tractiune cu pinion din otel, doua clipsuri pe tambur si manivela din aluminiu cu buton TPE ergonomic.

- Numar rulmenti: 6 (5BB+1RB); - Corp din grafit rezistent la coroziune; - Tambur long-cast din aluminiu; - Tambur rezerva: Nu (verificat MarelePescar); - Frana rapida: Da (verificat MarelePescar); - Sistem de franare FPD (Fast Progressive Drag); - Sistem Worm Shaft de asezare a firului; - Sistem Slow Oscilation - oscilatie lenta; - Sistem Quick-Set Anti-Reverse; - Cyclonic Flow Rotor (CFT); - Dispozitiv de tractiune cu pinion din otel; - Sistem Hydro Block de protectie a angrenajelor; - Manivela din aluminiu + buton TPE.

Specificatii:
Tip mulineta: surf
Marime: 8000
Capacitate tambur: 0,35 / 500 mm / m
Număr rulmenţi: 6
Raport de recuperare: 4,7:1
Recuperare pe tura manivelă: 108 cm
Greutate: 769 g