MULINETA DAIWA CERTATE G 19 LT 5000 D XH 10RUL/150MX040/6,2:1

2.777,73 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.CERG19LT5000DXH

Carcasă din aluminiu „Monocoque Body” și un design elegant „Concept LT”, iată noua versiune rafinată și perfecționată a legendarei versiuni Certate 2019! Mai ușoară, mai compactă și mai precisă, performanțele tehnologice realizate de inginerii Daiwa dau naștere unui produs care depășește toate asteptările pescarilor pasionați de senzatii noi.

LIGHT & TOUGH

O mulinetă atât ușoară și puternică, nu este aceasta dorința supremă a oricărui pasionat de pescuit? Conceptul LT redefinește designul Certate aducându-i o reducere a greutății fiecărei componente. Ideea inginerilor Daiwa a fost de a proiecta cea mai bună mulinete prin ruperea compromisului dintre greutate și rezistență. Așa a apărut Certate LT 2019.

MONOCOQUE BODY

Structura Monocoque constă din carcasă din aluminiu conceput pentru a rezista la eforturile de răsucire și încovoiere, în timp ce își reduce dimensiunile și optimizează spațiul interior pentru pinion și mecanică. Odată cu economiile de spațiu realizate, dimensiunea sistemului de angrenaje în raport cu volumul carcasei a fost extinsă până la limitele tehnice. Roata motoare cu diametru mai mare ocupă acum 85% din spațiul total al carcasei Monocoque. Această tehnologie optimizează avantajele Concept LT, atât în ​​ceea ce privește reducerea greutății, cât și în ceea ce privește puterea.

TOUGH DIGIGEAR

Această tehnologie pentru realizarea angrenajului oferă uniformitate și durabilitate sporită. În timpul pescuitului, plăcerea este la apogeu încă de la primele rotații ale manivelei. La cea mai mică atingere a manivelei cu vârful degetelor, rotorul începe să se rotească. Pinionul Tough Digigear este realizat prin forjare la rece și prelucrat cu o mașină CNC de înaltă precizie. Astfel se obține o funcționare infinit de silențioasă.

MAGSEALED

Pescarii care se confruntă cu apele mării și alte medii corozive necesită menținerea performanței mulinetei în toate circumstanțele. Etanșarea unei piese rotative precum rotorul este o provocare pe care Daiwa a reușit să o treacă în 2010 și să o optimizeze an de an. Pentru a etanșa rotorul față de cadru s-a utilizat uleiul magnetic MagSealed. Acest ulei previne pătrunderea apei și a prafului în mecanism. Certate LT 2019 are o structură dintr-o singură piesă fără suduri sau flanșe având o impermeabilitate ridicată. Acesta este motivul pentru care MagSealed este poziționat în plus pe pinion pentru o mulinetă etanșă global împotriva apei. Structura mulinetei a fost revizuită pentru a-i crește impermeabilitatea față de seria anterioară (Certate 2016).

- Frână cu tehnologie ATD
- Rulmenti: 10 + 1 inclusiv 10 CRBB
- Carcasă Monocoque din aluminiu și „Air Rotor” în ZAION
- Tambur LC-ABS (Long Cast)
- Așezarea firului încrucișată Twist Buster II
- Manivela ultraușoară prelucrată din aluminiu dintr-o singură bucată pe filet
- Forța de frânare 12kg

Specificatii:
Tip mulineta: Surf
Marime: 5000
Capacitate tambur: 0,40 / 150 mm / m
Număr rulmenţi: 10+1BB
Raport de recuperare: 6,2:1
Recuperare pe tura manivelă: 105 cm
Greutate: 295 g