MULINETA XX MULTIPL.DAIWA RYOGA 1520HL 12RUL/100MX037/6,3:1

4.198,45 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.10804.050

Mulineta Ryoga 2018 oferă designul japonez la cele mai înalte standarde. Noul Ryoga este considerabil mai puternic, mai sensibil și mai durabil decât ediția precedentă.
Prin reducerea dimensiunii la dantura pinionului noul design „Detective Rotation“ mărește suprafața de contact a pinionului cu factorul 1,5. Acest lucru asigură o funcționare mai uniformă și până acum o sensivitate necunoscută - vă dați seama de aceasta la recuperarea fină a nălucilor și chiar și cele mai ușoare voblere pot reacționa în consecință.
Sitemul de frânare ATD funcționează fără o rezistență ridicată la pornire și oferă avantaje uriașe, care reduc pierderile, mai ales atunci când folosiți linii subțiri împletite. Opritorul dublu este o combinație între un sistem Infinit și un stoper suplimentar - perfect, când pescuiești la temperaturi în schimbare sau în condiții reci. Datorită aplicării unui rulment cu bilă sigilat Mag Sealed și a celor 11 rulmenți CRBB, modelul Ryoga 2018 este potrivit pentru utilizarea în apă dulce dar și la pescuitul maritim.

► Design „DR“ Detective
► 12 rulmenți bilă (incl. 11 „CRBB®“ și 1 MAGSEALED® rulment bilă)
► Corp rigid de aluminiu dintr-o bucată
► Sistem de frânare ATD™
► Hyper DIGIGEAR® angrenaj
► Magforce®-Z frână magnetică
► Frână stea reglabilă fin cu clichet
► Inel cu inserție SiC
► Stoper dublu
► Manivelă aluminiu prelucrată CNC
► Buton mâner soft-touch
► Versiune mâna stangă
► Fabricat în Japonia

Specificatii:
Marime: 100
Capacitate tambur: 0,37 / 100 mm / m
Număr rulmenţi: 12
Raport de recuperare: 6,3:1
Recuperare pe tura manivelă: 71 cm
Greutate: 270 g