WALTHER PPS M2 POLICE 9X19MM

4.059,20 lei TVA inclus

Cod producator: WALTHER V.W2807777

Pistol compact la îndemână Walther PPS este echipat cu unic WALTHER caracteristicile unice Walther cum ar fi sistemul patentat Quick Safe, capacități de încărcător diferite. WALTHER PPS este un succesor demn al modelului legendar PPK - din dotarea forţelor de Poliţie. În ciuda calibru său mare, 9x19 sau .40 S & W, PPS este un pistol cu dimensiuni extrem de reduse - în design clasic WALTHER.

Cea mai mare siguranță asociată cu un grad ridicat de confort în timpul transportului - în conformitate cu acest motto, PPS a fost gândit pentru a avea un design cât mai îngust și compact posibil.

Lama de declanşare M2 încorporată a primit o formă plăcută, care poate fi acționată mai confortabil în special în timpul eliberărilor rapide a focului. Sistemul de ochire este dotat cu aplicaţii fosforescente.

PPS M2 ca dotare a forţelor de Poliţie , în calibru 9 x 19mm este disponibil complet cu trei magazii pentru 6, 7 și 8 cartușe. Versiunea cu 6 cartușe este cea mai compactă versiune PPS, ceea ce îmbunătățește poziția armei în mână.


- Lungime 161mm
- Lungime culantă 160mm
- Lăţime 27mm
- Înălţime 112mm
- Lungime ţeavă 81mm
- Circumferinţa crosei 134mm
- Greutate fără încărcător 550g
- Cursa trăgaciului 6mm
- Are şină Weaver