DAIWA RUCSAC IS 53X50X27CM

365,83 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.18850.300

RUCSAC IS LOW LEVEL
Pentru cei care doresc să meargă în mai multe locuri de pescuit în aceeași zi, rucsacul spațios IS Low Level oferă confort perfect pentru transport - chiar și la deplasările pe distanțe mari. Rucsacul este conceput pentru a se potrivi cu cele mai populare cutii de accesorii de pe piață, precum și cu toate gențile modulare din gama Infinite System. Acest lucru permite pescarului să-și adapteze abordarea fiecărei partide pentru a se potrivi cu nevoile individuale. Rucsacul a fost conceput pentru a se potrivi sub cele mai multe scaune-pat existente. Dispunând de o suprafață tare sau de suprafață de lucru încastrată, veți putea așeza articole în siguranță deasupra. Căptușeala interioară din PVC este ușor de curățat, iar baza din PVC ajută la protejarea împotriva
umezelii. Rucsacul IS are trei buzunare externe, într-o configurație diferită față de geantă, cu două buzunare laterale lungi și un singur buzunar superior mai mic. Acestea sunt confecționate pentru a se potrivi cu cutii de accesorii și cu micile pungi de accesorii din EVA, buzzer bars etc.
Compartimentul principal este proiectat pentru a păstra patru dintre genți IS de accesorii medii sau două dintre gențile cooler mari, oferindu-vă un sistem de depozitare complet și flexibil.
Cu curea de umăr și mânere căptușite.
Material: poliester 600D, baza: PVC

► Realizate pentru a se potrivi și a depozita cele mai populare cutii de accesorii și genți IS
► Blat dur care poate fi utilizat ca suprafață de lucru
► Așezarea sub cele mai multe scaune-pat
► Buzunare extra-largi pentru cutii de accesorii și buzzer bar
► Curățare ușoară