RED DOT DOCTER QUICK SIGHT PT SINA VENTILATA

1.902,70 lei TVA inclus

Cod producator: DOCTER VD.55735

Însuși design-ul QUICKsight este revoluționar. Renunțând la structura standard tubulară, a rezultat cel mai mic și mai compact sistem de ochire virtual. Condițiile dificile ale unei vânători nu reprezintă o problemă pentru QUICKsight. Carcasa din oțel și design-ul compact asigură o rezistență sporită atât la o folosire excesivă cât și la condițiile meteorologice nefavorabile.
Fie că îl folosiți la vânătoare, fie în poligon, precizia unui foc sigur a fost prioritară în conceperea produsului. QUICKsight a fost creat special pentru a fi folosit pe armele cu șină ventilată. Designul revoluționar permit o montare foarte stabilă. Având axa de vizibilitate la doar 8,5mm deasupra șinei, este dispozitivul cu cea mai mică înălțime din lume. Reticulul luminos nu are paralaxă, așadar, vânătorul poate fi sigur de faptul că ținta va fi lovită exact acolo unde arată punctul roșu.
QUICKsight poate fi montat pe o șină cu grosimea de până la 10mm. Poate fi montată de oricine fără probleme, iar datorită designului plat, nu necesită o reglare adițională.
Practic se poate folosi imediat după montare!

- Reticul: 5 MOA

Specificatii:
Tip: Sisteme de ochire virtuale