ARROW INT. SPRAY AUTOAPARARE ESP TORNADO CU LANTERNA, 63ML

79,75 lei TVA inclus

Cod producator: ARROW INT. VJ.SFL01.63

Police Tornado, spray 2-in-1, pulverizator cu piper de 63 ml și lanternă LED într-unul. Capacitatea mare a tubului asigură o utilizare multiplă și o apărare eficientă chiar și împotriva unui grup de atacatori. Compoziția chimică este potrivită și pentru apărarea împotriva animalelor agresive.

Combinația unei lanterne cu un OC facilitează apărarea în timpul unei amenințări. Într-o mână avem o lanternă orbitoare și un spray pulverizator profesionist. Eliminăm problema coordonării mișcărilor ambelor mâini în situații critice. În același timp, putem folosi Tornado în întuneric ca o lanternă obișnuită. Alimentare 2 x baterii CR2032.

Cap - tip Flip-Top (cu clapă) rezistentă la deteriorarea mecanică, cu o lanternă echipată cu LED puternică. Forma ergonomică a capului facilitează selectarea rapidă a butonului. Clapeta protejează împotriva utilizării accidentale, acționează ca un întrerupător de pornire / oprire a lanternei (ridicarea clapetei se întoarce pe LED). Proiectarea capului garantează repetabilitatea fluxului de gaz (gama), facilitând o apărare eficientă și eficientă împotriva atacatorului.

Lichid - utilizarea unei substanțe iritant lacrimogene sub formă de lichid crește eficiența. Substanța este eficientă în câmp deschis și în timpul temperaturilor scăzute (nu îngheață). Ideal pentru silvicultori și paznici.

Propulsor - neinflamabil, garantează siguranța utilizatorului împotriva oricărei răspunderi pentru efectele accidentale ale arderii agresorului în timpul apărării (se aplică folosirii unui blaster de către servicii uniforme împotriva persoanelor, de exemplu fumători în timpul intervențiilor).

Specificație tehnică:
- Capacitate tub 63 ml
- Substanța activă Oleoresin / Oleoresin Soluție de Capsicum: 15% OC
- Tip de duză: Stream (stream)
- Tipul capului: Flip Top cu LED
- Dimensiuni înălțime / diametru: 135 mm x 35 mm
- Eficiență: 4 m
Producător: Esp (Euro Security Products), Republica Cehă