DISPOZITIV GARMIN GPS 73

936,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01504.00

Navigator portabil GPS ușor de utilizat
GPS de înaltă sensibilitate marchează și stochează 1.000 de puncte de referință și 100 de trasee
Marchează locațiile tale preferate pentru a naviga cu ușurință înapoi la ele
Garmin SailAssist™ pentru GPS 73 include linie virtuală de pornire, linie de direcție, cronometre cu numărătoare inversă și asistență la viraj
Răsărit/apus, ora estimată a sosirii, alte calcule și date marine
Iluminare de fundal încorporată
Acest handheld ușor de utilizat este soluția de navigație perfectă pentru bărci, bărci cu pânze sau ambarcațiuni mici care nu au un chartplotter. Este, de asemenea, ideal ca o rezervă importantă de navigație de urgență pentru toate navele. GPS-ul său de înaltă sensibilitate marchează și stochează 1.000 de puncte de referință și 100 de trasee, astfel încât să puteți naviga imediat înapoi la ele. Utilizați pe uscat sau pe apă - plutește! Dispune de SailAssist, inclusiv linia de pornire virtuală, linia de cap, cronometre cu numărătoare inversă și asistență la viraj.

Obține rapid sateliți
Receptorul GPS de înaltă sensibilitate se blochează rapid pe semnalele GPS și urmărește locația dvs. chiar și în locații dificile, cum ar fi canioane adânci sau sub crengile copacilor.

Marcați puncte importante
Indiferent dacă este un loc fierbinte de pescuit sau un loc de campare, puteți marca și stoca 1.000 de puncte de referință și 100 de trasee pentru a naviga spre și din.

SailAsist
SailAssist vă ajută să navigați mai eficient cu ajutorul liniei de cap și asistenței la virare. Asistența de virare vă permite să știți când să virați în funcție de dacă barca dumneavoastră se îndreaptă sau se ridică în comparație cu unghiul de virare optim al ambarcațiunii. Pentru cei cărora le place să concureze, există o linie de start virtuală și un cronometru pentru a se asigura că treceți linia de start la momentul potrivit.

Stocați date importante
GPS 73 este compatibil NMEA 0183. Pentru a transfera date pe dispozitiv, acesta se conectează cu ușurință la computer prin USB. Dacă sunteți pasionat de barca, vânătoare sau pescuit, puteți utiliza datele încorporate, care includ orele de răsărit/apus și un calendar de vânătoare și pescuit, ora estimată a sosirii, alte calcule și date marine.

Afișaj cu contrast ridicat
GPS 73 are o interfață de utilizator intuitivă cu butoane dedicate iluminate din spate pentru o operare rapidă și ușoară. Afișajul său cu contrast ridicat îl face ușor de citit în toate condițiile de iluminare.


Dimensiuni 2.6" x 6.0" x 1.2" (6.6 x 15.2 x 3.0 cm)
Dimensiuni afișaj 1.4" x 2.1" (3.6 x 5.4 cm); 2.6" diag (6.6 cm)
Rezoluție 128 x 160 pixels
Tip afișaj 4 level gray LCD
Greutate 7.2 oz (203.1 g) cu baterii AA
Rezistență la apă IPX7
Bateria 2 AA (nu este inclusă)
Durata de viață a bateriei +18 h
Hărţi şi Memorie
- 1000 puncte de traseu / favorite / locații
- Jurnal de traseu 10,000 puncte, 100 trasee
- Rute 50
Senzori
- Receptor cu sensivitate ridicată
Funcţii exterioare
- Calcularea suprafeței
- Calendar cu sezoanele de pescuit/vânătoare
- Informații despre fazele soarelui și a lunei