Media - Arrow

Arrow International este o companie cu istorie îndelungată în domeniul competiţiilor de pescuit sportiv.

Primele competiţii de pescuit la răpitor - pe lacul Săcălaia din judeţul Cluj-1995, apoi cele de pe lacul Snagov-1996,1997,1998 cu cazare în Centrul Olimpic de Canotaj au fost practic pentru mulţi pescari de competiţie din ziua de astăzi, un punct de plecare în cariera lor sportivă.

Articole de revistă, reportaje pe canalele de telviziune au influenţat într-o mare măsură dezvoltarea acestiu fenomen şi a atras atenţia atât celorlalţi operatori de pe piaţa din domeniu cât şi potenţialilor viitori sportivi.

Un articol elocvent despre istoria şi bazele LRS şi a competiţilor organizate de acest for, au fost cât se poate de bine creionate în articolul denumit chiar ISTORIA NAŢIONALELOR DE SPINNING din primul număr al revistei PPT.

 

 

Pozele de arhivă, în afara nostalgiei trecerii timpului, ne ilustrează şi nivelul de dotare cu echipament. 

 

 

                                           (foto : Snagov 1996 Cupa Rapala Silstar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Câţi dintre cei implicaţi în fenomen la începuturi se mai regăsesc acum ?  Destul de puţini.

 

 

 

            Schimbările regulamentelor, pentru a putea fi adaptate condiţiilor şi cerinţelor competiţionale a determinat ca parte din entuziaştii începuturilor să nu se mai numere printre actualii participanţi.

            Dar acest lucru a influenţat în mod cert pozitiv evoluţia dotărilor cu echipamente de calitate mult superioară şi implicit a pieţei de scule de pescuit.

            Astfel, lansete şi mulinete, năluci, sonare şi motoare - produse intangibile in anii 90, fabricate de firme de care cu greu ne puteam imagina că vor fi şi la noi, acum sunt prezenţe obişnuite în dotarea unui pescar sportiv. 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 30.07.2015