DEEPER NAVOMODEL QUEST PT NADIT CU TELECOMANDA

Deeper Quest Baitboat

8.410,05 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM1542

DEEPER Quest este o barcă autonomă de nădit. Are pilot automat performant cu precizie de sub 1 metru, care are capacitatea de a crea hărți de adâncime sau de a ajunge în locuri exacte fără supraveghere constantă. Modulul GPS, sistemul de măsurare inerțial și filtrul Kalman lucrează împreună pentru a crea un pilot automat foarte precis.
Precizia întâlnește inovația în sonarul CHIRP, oferind un sistem avansat de scanare pentru o acuratețe de neegalat și o claritate perfectă. Sonarul oferă o separare incredibilă a țintei, precizie extremă în adâncime și 3 fascicule de scanare pentru versatilitate.

Sistem de livrare silențios cu triplă momeală - 2 compartimente independente și exclusivul compartiment Dry Rig în interiorul celui mai precis și versatil vehicul de livrare a momelii de până acum.

Sistemul cu 2 motoare este reglat fin, astfel încăt elimină zgomotul electric. Gurile de admisie ale apei și ieșirile pentru elice sunt echipate cu protecție împotriva buruienilor, sporind eficiența deplasării și stabilind un nou standard pentru o propulsie silențioasă și puternică.

Sistemul Active-Vent - folosind senzorul de umiditate și un mecanism precis de prevenire și curățare a umidității, se reglează activ nivelul de umiditate internă asigurând un mediu uscat constant pentru performanțe optime ale echipamentului.

Telecomanda poate fi controlată cu o singură mână și are un suport magnetic pentru telefon. Un alt mecanism de eliberare rapidă facilitează îndepărtarea ușoară atât a telecomenzii, cât și a telefonului de pe un trepied.

Funcția robustă de returnare în siguranță vă garantează că nu veți ajunge cu o barcă cu momeala blocată în mijlocul lacului. Pilotul automat se activează atunci când nivelul bateriei sau al controlerului scade sub 5% sau când conexiunea devine prea slabă și readuce barca la punctul de unde a plecat sau regăsește semnalul.
Funcția de copilot - senzorii de măsurare inerțiali controlează puterea fiecărui motor separat și ajustează constant RPM-ul (rotații pe minut) al fiecărui motor pentru a asigura o navigare dreaptă și lină chiar și pe apele agitate.

- Baterie care durează până la 7 ore - set de baterii cu încărcare USB-C, pot fi schimbate ușor
- Poate ajunge până la 400 metri în larg
- Măsoară temperatura apei
- Greutate suportată pentru încărcătură - până la 2 kg