JACKALL VALIZA TACKLE CONTAINER R, M FARA SUPORTI LANSETA

TACKLE CONTAINER R

720,59 lei TVA inclus

Cod producator: JACKALL JA.807246933

Seria TACKLE CONTAINER a fost reînnoită! Au fost adunate inform ații de la pescarii profesioniști și au fost făcute actualizări.

Disponibil în 3 mărimi: S, M și L. Toate sunt echipate cu ROD HOLDER, suporți pentru scule ca echipament standard - doar mărimea M este disponibilă fără ROD HOLDER. În plus față de acestea, răspundem tuturor solicitărilor pescarului nu numai din cauza diferențelor de mărime, ci și prin eliminarea specificațiilor care presupun specii de pescuit și utilizări pentru fiecare dimensiune.


Mărimea M are o gamă de două modele, unul cu un total de patru ROD HOLDER, câte două pe fiecare parte, iar celălalt fără ROD HOLDER. Versiunea cu ROD HOLDER este utilă ca model de uz general care acoperă pescuitul la bass, Trout Area și Salt Shore Games. Versiunea fără ROD HOLDER are o siluetă elegantă și mai puține interferențe pe stânga și pe dreapta. Ideal pentru excursii de pescuit cu barca, unde locurile sunt limitate, sau pentru organizarea echipamentului în mașină sau acasă. Capacul este de tip cataramă care este ușor de deschis și închis și poate fi blocat cu o singură atingere. Pot fi montate patru tăvi interioare TACKLE PORCH de dimensiune RM, vândute separat.

*Acest model nu vine cu o tavă atașată.