KORDA CUTIE BASIX ACCESORII

123,10 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A4.KBX024

BASIX Tackle Box a fost conceput pentru a oferi mult spațiu de depozitare pentru toate acesoriile dvs. de legat monturi, facilitând în același timp organizarea și găsirea lor atunci când este nevoie. Este fabricat din plastic rezistent la șocuri, cu impact ridicat, cu capac translucid pentru a vă permite să vedeți interiorul.

Capacul are o riglă ce vă permite să vă măsurați cu precizie monturile și este fixat prin sistem de închidere pentru a preveni orice șansă de deschidere în timpul deplasărilor. În interiorul capacului casetei BASIX Tackle Box se află 21 de compartimente mici cu zăvor, de diferite dimensiuni, care sunt perfecte pentru depozitarea articolelor mărunte precum cleme de plumb și vârteje.

În interiorul cutiei există două compartimente mari, cu separatoare fixe, care sunt perfecte pentru tools, role pentru montură și altele. De asemenea, are o tavă de platformă detașabilă, completată cu știfturi, care poate fi utilizată pentru a stoca până la opt monturi pre-legate (cum ar fi BASIX Ready Tied Hair Rigs), iar sub acesta se află un alt compartiment de depozitare lung.