KORDA VARTEJ PTFE SPINNER NR.11 8BUC/PL

30,63 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KMW007

Korda - PTFE Spinner Swivel Size 11 - Unul dintre principiile principale ale platformei spinner, așa cum sugerează și numele, este că cârligul este liber să se rotească și să se prindă în gura crapului. Cu cât se învârte mai liber, cu atât sunt mai mari șansele de a obține înțeparea, iar asta este exact ceea ce realizează PTFE Spinner Swivel.

Această versiune este alegerea perfectă pentru oricine dorește mai puține echipamente metalice pe monturile lor de spinner. Făcându-l mai puțin obstructiv, eliminând un inel metalic ca parte a vârtejului.

Acest vârtej de dimensiunea 11 este proiectat special pentru această montură și poate fi folosit cu diferite materiale de legătură a cârligului și, la fel ca versiunea noastră standard, cârligul poate fi adăugat sau îndepărtat cu ușurință din capătul celălalt, care este apoi acoperit cu un Kicker pentru a menține totul în siguranță . Politetrafluoretilena (PTFE) are unul dintre cei mai mici coeficienți de frecare dintre orice material solid, ceea ce îl face perfect pentru acoperirea vârtejelor, deoarece reduce orice frecare între cilindru și ochi.

- Ambalaj 8 buc./plic