KORDA CLESTE PT. SERTIZAT SMALL

87,95 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KKTS

Instrument Korda Mini Krimp – sertizarea este o modalitate excelentă de a realiza monturi îngrijite și puternice, mai ales atunci când utilizați materiale mai rigide și/sau mai groase, care pot fi greu de înnodat eficient - în plus, vă permite să obțineți lungimea corectă a legăturii pe cârlig de fiecare dată-util în special pentru monturile chod.

Obținerea corectă, totuși, atunci când sertizei ceva, astfel încât să nu alunece sau să slăbească materialul, este întotdeauna o îngrijorare, dar acest Mini Krimp Tool rezolvă o mare parte a aceastei probleme, deoarece este conceput intenționat pentru a fi utilizat cu cele trei dimensiuni de bride Krimp existente – fălcile sunt marcate cu XS, S și L pentru a indica slotul care ar trebui folosit pentru fiecare dimensiune.

Atâta timp cât bridele Krimps sunt potrivite cu un diametru adecvat de fir de legătură cu cârlig, Mini Krimp Tool vă va permite să creați conexiunea perfectă de fiecare dată. Este fabricat din oțel moale, cu mânere cauciucate, pentru a vă permite să obțineți o aderență bună și să vă asigurați că presiunea corectă este aplicată unei bride Krimp, în plus are un tăietor de fir în fălci, care este util la realizarea monturilor.

Mini Krimp Tool este foarte compactă, așa că se va potrivi cu ușurință în cutia dvs. de echipament sau similar, dar vă permite totuși să obțineți suficientă forță pentru a forma conexiunea sertizată perfectă de fiecare dată.

- Pentru monturi sertizate
- Oțel inoxidabil cu mânere cauciucate
- Include un tăietor de fir
- Vine cu deschideri pentru Krimps mici și mari