KORDA VARTEJ SPINNER RING XX NR.11 10BUC/PL

Korda Spinner Ring Swivels XX Size 11

23,11 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KMW011

Vârtejul Spinner Ring XX a fost conceput special pentru a fi utilizat cu monturi spinner și elimină nevoia de a se descurca cu alte tipuri de vârteje care nu sunt făcute în acest scop.

Utilizarea anterioară a unei monturi spinner presupunea adesea folosirea unui clește pentru a deschide un vârtej QC sau similar și a bloca cârligul pe el. Au formă pe care cârligul poate fi montat cu ușurință și o bucată de tub termocontractabil sau Kicker este folosit pentru a acoperi conexiunea, pentru a menține totul unitar și așezat la unghiul potrivit.

Acest vârtej de dimensiunea 11 ajută, de asemenea, la crearea unor secțiuni foarte îngrijite ale monturilor, cu inelul de la celălalt capăt al acestuia, oferind multă mișcare și permițându-vă să strângeți pe el .
Versiunea XX este concepută special pentru a fi utilizată cu cârlige de dimensiuni mai mari, cum ar fi #1 și #2. Acestea au tija mai groasă decât versiunea originală și ar trebui să fie utilizate împreună cu noile Kickers XL, care se vor așeza perfect pe ochetul mai mare al cârligului.


- Dimensiunea 11;
- Ambalaj 12 bucăți per pachet.