KORDA VARTEJ PTFE SPINNER XX NR.11 10BUC/PL

Korda PTFE Spinner Swivels XX Size 11

32,38 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KMW014

Unul dintre principiile de bază ale monturii spinner, așa cum sugerează și numele, este că cârligul este liber să se rotească și să înțepe. Cu cât se învârte mai liber, cu atât sunt mai mari șansele de a ține un cârlig și exact acest lucru realizează vârtejul cu inel PTFE Spinner.

Acest vârtej #11este proiectat special pentru a fi utilizat cu această montură și poate fi utilizat cu diferite materiale de legătură pentru cârlig, deoarece inelul elimină necesitatea unei bucle de conectare și, la fel ca versiunea standard, cârligul poate fi adăugat sau îndepărtat cu ușurință din „cârligul” de la celălalt capăt, apoi fiind acoperit cu un Kicker pentru a păstra totul în siguranță.

Versiunea XX este concepută special pentru a fi utilizată cu cârlige de dimensiuni mai mari, cum ar fi #1 și #2. Acestea au tija mai groasă decât versiunea originală și ar trebui să fie utilizate împreună cu noile Kickers XL, care se vor așeza perfect peste cârlig și ochetul mai mare al cârligului de dimensiune mai mare.

Politetrafluoretilena (PTFE) are unul dintre cei mai scăzuti coeficienți de frecare dintre orice material solid, ceea ce îl face perfect pentru acoperirea vârtejelor, deoarece reduce orice frecare între cilindru și ochet.

Sunt vândute în pachete de opt - cu o versiune fără inel disponibilă.

Caracteristici:

- Mai puțină uzură metalică;
- Acoperit cu PTFE pentru frecare redusă;
- Cârlige ușor de adăugat sau îndepărtat;
- Ambalaj 8/buc. plic.