ARROW INT. RACHETA NADIRE WOLF X-SPOD RED M

86,00 lei TVA inclus

Cod producator: ARROW INT. A.CL.009SPMO

Spider este cea mai avansata racheta de nadire de pe piata in acest moment, avand avantaje unice fata de alte rachete de nadire. Este fabricata in Italia de brand-ul Advance Fishing, brand ce aduce in domeniul pescuitului la crap doar produse inovative.

Spider vine echipata cu 16 magneti, ce o fac sa se deschida in 4 parti egale la fiecare impact cu apa, eliberand astfel nada foarte rapid si grupat. Datorita magnetilor, Spider se inchide foarte bine si poate tine lichide, putand astfel nadi cu nada dipuita fara a mai pierde dip-ul.

Se poate incarca cu usurinta cu o singura mana, deschizandu-se pe jumatate, iar daca se doreste umplerea ei la capacitate maxima, se poate deschide o singura parte.

Datorita formei sale poate fi lansata la distante foarte mari, putandu-se atinge distante de peste 140 metri cu usurinta.

Forma sa extrem de aerodinamică permite fiecare lansare sa fie stabilă când zboară, chiar dacă este lansată complet goală, depășește 60mt. Această caracteristică face SPIDER versatil și potrivit pentru fiecare pescar , la orice distanță, cu o precizie extremă. În plus, spre deosebire de toate celelalte rachete de nadire de pe piață, închiderea sa permite, de asemenea, o lansare confortabilă prin punerea pe teren, fără inconvenientul deschiderii nedorite, datorită acțiunii celor 16 de magneți.

Datorita calitatii superioare firma Advance Fishing ofera garantie 2 ani.


- Greutate 48g