KORDA GALEATA SYSTEM PT.PREGATIT NADA 17L

208,37 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KBU004

Sistemul Kontainer este o idee inteligentă care evită problema de a purta mai multe găleți cu tine pentru a pescui cu diferite tipuri de momeală, fără ca gălețile să fie cu adevărat pline.

Sistemul Kontainer are o dimensiune de 17 L și vine cu patru containere separate, fiecare dintre ele putând fi umplut cu ceva diferit. Acest lucru vă permite să luați diferitele tipuri de momeală, separate una de cealaltă într-o găleată, astfel încât să o puteți aduce împreună pe malul apei și apoi să o folosiți. Acesta este ideal pentru situațiile în care, de exemplu, doriți să folosiți momeală de diferite dimensiuni cu o catapultă sau rachetă, astfel încât să aveți acces la toată momeala într-o găleată. Deoarece particulele de momeală care pot fi de dimensiuni diferite sunt depozitate separat unele de altele, puteți nădi mai compact decât atunci când amestecați totul împreună. Astfel, împiedicați particulele de momeală mai mari, cum ar fi nucile tigrate, să zboare mai departe în timpul nădirii decât momeala mai mică, cum ar fi cânepa. De asemenea, este ideal pentru utilizarea amestecurilor de spod cu particule și pelete. Amestecarea în prealabil a particulelor și a peletelor poate determina uscarea și plutirea unor particule, cum ar fi cânepa, sau dizolvarea granulelor înainte de a intra în apă. Această problemă a fost rezolvată prin transportul diferitelor tipuri de momeală separat într-o găleată.

Fiecare recipient este etanș la apă, ceea ce înseamnă că lichidele pot fi depozitate în siguranță în el, fără teama de vărsare. Dacă mai aveți momeală, cum ar fi particule, la sfârșitul unei sesiuni, puteți pune pur și simplu Kontainer-ul în congelator, gata de utilizare pentru următoarea sesiune. Cu o sesiune mai lungă puteți scoate recipientele de rezervă de momeală din congelator chiar înainte de plecare, astfel încât momeala să rămână proaspătă mai mult timp.
Kontainer-urile sunt prevazute cu marcaje pe lateral la 0,25 litri, astfel incat sa vezi exact cat folosesti si astfel sa poti realiza un amestec de nădire alcatuit cu exactitate cu aceleasi proporții pentru fiecare tip de momeală.

Containerele sunt stivuibile, permițând depozitarea ușoară. Așadar, puteți să luați ceea ce aveți nevoie pentru partidă și să lăsați restul acasă în congelator sau garaj. De asemenea, îl puteți lăsa în mașină dacă conține momeală care nu este perisabilă, cum ar fi peleți de diferite dimensiuni. Acest lucru este util mai ales în timpul partidelor mai lungi în care doriți să cărați doar momeala de care aveți nevoie pentru ziua respectivă. Apoi îl poți reumple în fiecare zi, dacă este necesar.

- Într-o găleată de 17 litri se potrivesc 4 recipienți
- Capacele moi asigură o etanșare la aer/la apă
- Include marcări la 0,25 L pentru amestecuri de spod curate cu precizie
- Poate fi folosit la congelator
- Potrivit pentru depozitarea particulelor și boilies-urilor
- Stivuibil pentru depozitare ușoară
- Containerele se vând și separat