GARMIN CEAS FENIX 7 PRO SAPPHIRE SOLAR CARB.GRAY TI/BLACK 51MM EMEA

4.740,45 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02777.11

FII ACTIV MAI MULT TIMP. FII MAI PUTERNIC. ŞAPTE ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ.
Fii pregătit pentru orice provocare sportivă sau în aer liber cu ceasul multisport solid cu GPS fēnix 7 Solar. Lentila sa Power Glass™ se bazează pe energia solară pentru a extinde durata de viaţă a bateriei, permiţând utilizarea funcţiilor avansate de antrenament, a aplicaţiilor pentru sport, a senzorilor de monitorizare a sănătăţii şi a stării de bine şi multe altele.

Amplifică durata de viaţă a bateriei prin încărcarea solară pentru a nu mai fi nevoit să depinzi de reţeaua de alimentare între încărcări.

Realizează mai multe, cu mai puţine încărcări. Energia solară conferă o durată de viaţă a bateriei de până la 22 în modul ceas inteligent3.

În ce stare este corpul tău? Măsurarea pulsului la încheietură1 şi Pulse Ox2 îţi va spune exact.

Ai nevoie de un antrenor pentru alergare care cunoaşte terenul? Explorează funcţia PacePro™.

Alergatul şi mersul pe bicicletă - asta e treaba ta. Monitorizarea tuturor statisticilor tale - asta e treaba noastră.

Bucură-te de melodiile preferate cu muzică la încheietura mâinii şi fără un telefon care să te încurce.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ
Bucură-te de o durată de viaţă a bateriei de până la 18 zile în modul ceas inteligent, plus 4 zile în modul de încărcare solară3 - şi de până la 57 ore în modul GPS, plus 16 ore în modul de încărcare solară5.
PERFORMANŢĂ PRIN DESIGN
Designul îmbunătățit, ultrarezistent, sportiv, oferă un afişaj mare de 1,3″ cu încărcare solară şi o carcasă de 47 mm. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a ceasului a fost testată conform standardelor americane.
ECRAN TACTIL ŞI BUTOANE
Butoanele fiabile, care funcţionează în orice mediu, sunt completate de ecranul tactil cu o interfaţă nouă, uşor de utilizat, ce asigură accesul rapid la selecţii şi funcţii.
APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Utilizează profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane şi pe pistă, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.
SCHI ÎN AFARA PISTEI ŞI SNOWBOARDING
Aceste profiluri de activitate fac acum distincţia automată între coborâre şi urcare. Aşa că poţi apăsa pe Start la începutul primei curse şi poţi lăsa activată monitorizarea prin ceasul inteligent toată ziua.
DINAMICĂ SCHI XC
Atunci când este asociată cu cureaua pentru piept HRM-Pro™ (comercializată separat), funcţia pentru măsurarea puterii pentru schi măsoară nivelul curent de solicitare al exerciţiului din cadrul antrenamentelor de schi fond.
FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF
Fii pregătit să prinzi valurile. Acest ceas fēnix este compatibil cu funcţia Surfline Sessions™, care creează un videoclip cu fiecare val pe care îl cucereşti în faţa unei camere Surfline®4. Pentru a-l putea urmări mai târziu şi pentru a vedea cum te-ai descurcat cu abonamentul tău Surfline Sessions.
DINAMICĂ MTB
Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.
ANTRENAMENTE HIIT
Acest profil de activitate monitorizează antrenamentele la intervale de intensitate ridicată, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi cele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.
EXERCIŢIU SUGERAT ZILNIC
Consultă exerciţiile sugerate zilnic pentru toată săptămâna, care sunt adaptate după fiecare alergare sau cursă cu bicicleta pentru a corespunde nivelului tău de performanţă şi recuperare, precum şi curselor care urmează în calendarul aplicaţiei de smartphone Garmin Connect™.
PREDICTOR DE CURSĂ VIZUAL
Această funcţie oferă ritmul estimativ pentru distanţa pe care doreşti să o alergi în funcţie de istoricul alergărilor şi nivelul general al condiţiei fizice. Datele privind tendinţele evidenţiază impactul antrenamentului în timp.
TEHNOLOGIA PACEPRO™
Funcţia PacePro, prima de acest fel, te ajută să îţi menţii ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergi pe un anumit traseu.
FUNCŢIA CLIMBPRO
Utilizează planificatorul de urcare ClimbPro pe traseele descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine, precum şi coborârile şi traseele plane.
RITM AJUSTAT PENTRU PANTE
Nu obosi înainte de a termina activitatea. După configurarea câmpurilor de date pentru activitatea de alergare, înţelege cum să îţi ajustezi ritmul în funcţie de teren pentru a te descurca conform planului.
STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA
Vizualizează funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, valoarea VO2 max ajustată în funcţie de căldură şi altitudine, ajustarea pentru alergarea pe teren accidentat, consultantul pentru recuperare şi altele.
STAMINA ÎN TIMP REAL
Utilizează aceste date despre stamina în timp real pentru a monitoriza şi gestiona efortul tău şi pentru a evita suprasolicitarea la începutul alergării sau mersului pe bicicletă.
CONSULTANT RECUPERARE
După fiecare antrenament, durata de recuperare te informează când vei fi pregătit pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.
WIDGET CURSĂ
Pregăteşte-te pentru următoarea cursă cu sugestii privind antrenamentul, exerciţii personalizate sugerate zilnic şi predicţii privind durata cursei pe baza detaliilor despre cursă, vreme şi performanţă
RUNNING POWER PENTRU ÎNCHEIETURĂ
Vezi câtă putere aplici pe traseu sau pe drum pentru a-ţi gestiona efortul şi a regla antrenamentul. Nu este necesar niciun accesoriu.
STARE HRV
Înţelege mai bine starea proprie de sănătate, antrenamentele şi recuperarea variaţia pulsului, din timp ce dormi, pe baza tehnologiei dezvoltate de echipa noastră Firstbeat Analytics™.
NIVELUL ANTRENAMENTULUI
Utilizând indicatorii noi cum ar fi starea HRV, istoricul exerciţiilor şi performanţa recente, obţine informaţii despre efortul general şi dacă te antrenezi în mod productiv, progresiv sau forţat.
NIVEL PREGĂTIRE ANTRENAMENT
Din momentul în care te trezeşti, afli scorul nivelului de pregătire pentru antrenament stabilit pe baza calităţii somnului, recuperării, solicitării antrenamentului şi multe altele, aşa că poţi stabili dacă e o zi potrivită să tragi tare sau s-o laşi mai uşor.
OUTDOOR MAPS+
Abonează-te la Outdoor Maps+ pentru conţinut de mapare premium, precum imagini prin satelit şi hărţi topografice îmbunătăţite descărcate direct pe ceasul tău.
GHIDUL DE HARTĂ NEXTFORK™
Navighezi cu uşurinţă printr-o privire rapidă când eşti pe traseu. Vezi distanţa până la următoarea intersecţie de pe traseu, precum şi numele traseului următor.
SENZORI ABC
Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.
HĂRŢI PENTRU TERENURI DE GOLF
Accesează hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 42 000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiază de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.
HĂRŢI SKIVIEW™
Ia cu asalt pârtiile cu ajutorul hărţilor SkiView preîncărcate şi vizualizează numele şi nivelurile de dificultate pentru peste 2 000 de staţiuni de schi staţiuni de schi la nivel global.
HĂRŢI MULTICONTINENT TOPOACTIVE
Descărcarea de hărţi Topoactive din jurul lumii te ajută în timpul explorărilor. Utilizează conectivitatea Wi-Fi® integrată pentru a încărca şi a actualiza cu uşurinţă hărţi şi software fără a fi nevoie de un computer.
ÎNAINTE PE RUTĂ
Bucură-te de informaţi rapide despre punctele de interes selectate care urmează pe rută. Vizualizează statisticile de performanţă, timpii segmentaţi şi distanţa/altitudinea, precum şi un rezumat al punctelor cheie de pe traseu care urmează.
GESTIONAREA ALIMENTĂRII
Vizualizează în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să poţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.
RAPORTUL DE DIMINEAŢĂ
Primeşte o prezentare generală a somnului, Recuperare şi a perspectivelor de antrenament imediat ce te trezeşti, împreună cu starea HRV, Nivel pregătire antrenament şi vremea. Personalizează raportul pentru a vedea datele dorite.
CONSILISER PENTRU DIFERENŢA DE FUS ORAR
Ajută la reducerea efectelor cauzate de diferenţa de fus orar cu instrucţiuni privind expunerea la lumină, programul de somn şi de exerciţii pentru excursia ta pe distanţă lungă. Introdu detaliile de călătorie în calendarul aplicaţiei Garmin Connect™ pentru smartphone şi monitorizează cum ceasul tău biologic se ajustează la noua destinaţie.
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Tehnologia cu senzor optic pentru puls măsoară intensitatea activităţii precum şi variabilitatea pulsului pentru a calcula nivelul tău de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.
SENZOR PULSE OX
Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul tău absoarbe oxigenul.
SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI
Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de somn şi informaţii detaliate.
MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™
Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.
MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI
Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
FUNCŢIA HEALTH SNAPSHOT™
Înregistrează o sesiune de 2 minute pentru a vizualiza statistici cheie, inclusiv pulsul1, variaţia pulsului, Pulse Ox2, respiraţia şi nivelul de stres. Apoi generează un raport cu aceste statistici pentru a-l partaja prin aplicaţia Garmin Connect™ de pe smartphone-ul compatibil.
MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE
Înregistrează aportul zilnic de lichide, pentru a îţi aminti să te menţii hidratat. Atunci când obiectivul automat este activat, vei vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul tău va fi reglat automat.
NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primeşte e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul tău atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.
APLICAŢII PENTRU MUZICĂ
Descarcă melodii şi liste de redare din conturile de Spotify, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament). Utilizează căşti wireless (comercializate separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.
PLĂŢI FĂRĂ CONTACT GARMIN PAY™
Evită cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.
STOCK TRACKER
Monitorizează până la 50 dintre bursele tale de valori preferate7direct de pe încheietura ta cu aplicaţia Stocks. Verifică cu uşurinţă bursele de valori cu o singură privire pentru a monitoriza preţurile şi tendinţele pe parcursul zilei.
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor6.
MAGAZINUL CONNECT IQ™
Descarcă feţe de ceas personalizate, adaugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii şi widgeturi din Connect IQ Store pe smartphone-ul compatibil.