GARMIN CEAS EPIX PRO SAPPHIRE CARBON GREY TI/BLACK 47MM EMEA

4.748,55 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02803.11

Garmin Epix™ PRO Sapphire Carbon Grey Titanium Black este un ceas cu aplicație sportivă pentru exterior și, prin urmare, o alegere ideală pentru sportivii și aventurierii de toate orientările. Funcțiile sale pot fi folosite nu numai în sport, ci și în viața de zi cu zi.

Carcasa Garmin Epix™ PRO Sapphire este realizată din polimer întărit și oțel. In interiorul acestei carcase funcționeaza un modul cu o multitudine de functii, utile in principal pentru sport si activitati in aer liber. Diametrul afișajului este de 1,3”. Ceasul are hărți preinstalate în memorie cu navigare automată, este echipat cu conectivitate WiFi și oferă redare de muzică din propria memorie (32 GB), în care puteți încărca propriile fișiere muzicale precum și liste de redare. de la servicii muzicale de streaming, cum ar fi Spotify sau Deezer.

Rezistența la apă a acestui model este de 100 m (10 ATM) și, prin urmare, poate face față chiar și contactului cu apa, cum ar fi în timpul înotului. Cureaua confortabilă din silicon are un sistem de atașare QuickFit® care permite înlocuirea rapidă, fără unelte. Ecranul color AMOLED este protejat de un diapozitiv cu cristal de safir.

Ecranele AMOLED consumă mai multă putere decât ecranele transflective, dar au o rezoluție mai mare. Imaginea afișată este mai uniformă și în același timp semnificativ mai luminoasă, un afișaj AMOLED are o luminozitate semnificativă în comparație cu un afișaj transflectiv, dar nu la fel de bună lizibilitate în lumina directă a soarelui. Din cauza consumului mai mare de energie, afișajele AMOLED sunt de obicei oprite și aprinse atunci când doriți să vă uitați la afișaj sau când pe afișaj apare un mesaj de pe telefonul mobil (cu toate acestea, puteți seta și ceasul Garmin EPIX să fie pornit continuu). Oprirea afișajului este utilizată pentru a obține o durată de viață mai lungă a bateriei.

Specificații:

Hărți detaliate afișate direct pe afișaj: disponibile și hărți topografice, de schi și de golf
Gestionare a energiei :
-Până la 16 zile (6 zile cu afișajul aprins permanent)

-Mod de economisire a energiei ceas: până la 21 de zile

-Numai GPS: până la 42 de ore (30 de ore cu afișajul aprins permanent)

-Toate sistemele prin satelit: până la 32 de ore (24 de ore cu afișajul aprins permanent)

-Toate sistemele de satelit + benzi multiple: până la 20 de ore (15 ore cu afișajul aprins permanent)

-Toate sistemele prin satelit + muzică: până la 10 ore (9 ore cu afișajul aprins permanent)

-Mod GPS cu autonomie maximă a bateriei: până la 75 de ore

-Mod expeditie GPS: pana la 14 zile

Aplicații sportive - profiluri opționale: alergare, alergare pistă, alergare cu centură, alergare în interior, alergare pe teren, alergare virtuală, alergare ultra, antrenament, antrenament HIIT, antrenament cardio și eliptic, mers pe scări, canotaj pe banda de alergare, Pilates și yoga, Drumeții, Alpinism pe perete, Bouldering, Alpinism, ciclism montan, schi, snowboarding, schi fond, paddleboarding, canotaj, caiac, surfing, vânătoare, parașutism, mod tactic, kiteboarding, windsurfing, rachete de zăpadă, ciclism, antrenor de ciclism, MTB, triatlon , înot în piscină, înot în apă deschisă, Swimrun,
Recepție semnal prin satelit: GPS american, GLONASS rus și Galileo european.
Senzori încorporați: GNSS (GPS, Glonass, Galileo), busolă cu 3 axe, altimetru, senzor de temperatură, accelerometru, pulsoximetru, giroscop, senzor optic de ritm cardiac de la încheietura mâinii Elevate®.
Măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii
Comenzi duble: un concept de control complet nou oferă control complet cu două butoane și ecran tactil, combinând beneficiile ambelor.
Stresul corporal: Funcția Scorul de stres măsoară nivelul de stres asupra corpului și oferă informații valoroase potrivite pentru doza de antrenament, odihnă și eventual modificări ale stilului de viață. Funcția Stress Score este sursa de informații pentru funcția Body Battery.
Monitorizarea somnului: Măsoară durata și calitatea somnului și include o defalcare a fazelor de somn ușor, profund și REM, precum și efectul somnului asupra reîncărcării bateriei corporale, Scorul somnului sau recomandări de îmbunătățire.
Exerciții animate: ceasul poate afișa exerciții animate, cum ar fi antrenamente cardio, antrenament cu greutăți, yoga și pilates și multe altele. Alegeți dintre antrenamente animate preînregistrate sau descărcați antrenamente suplimentare după cum este necesar din Garmin Connect™.
Antrenamente HIIT: noul profil sportiv include o varietate de cronometre pentru a urmări antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, tabata și antrenamente personalizate. Setați numărul de seturi, intervalele de antrenament/odihnă și alte opțiuni.
Caracteristici ale canapelei Garmin: planurile de antrenament gratuite pentru alergătorii începători și avansați se adaptează automat la capacitatea dumneavoastră de fitness și timp. Alegeți tipul de curs și obiectivul dvs., iar ceasul vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.
Rezultate estimate: această funcție vă oferă o estimare a ritmului și a timpului dvs. pe distanța pe care doriți să o alergați, pe baza istoricului de alergare și a condiției fizice generale. Datele despre tendințe vă vor arăta impactul antrenamentului dvs. în timp.
Caracteristica FacePro™: caracteristica unică a lui PacePro vă permite să vă planificați ritmul cursei pe baza profilului de altitudine al cursului. Vă va permite să planificați un ritm de coborâre mai rapid și o pauză