FAIR BOCK CARRERA HSX ADJ SPORTING 12/76/81 5SOCXP70

10.022,39 lei TVA inclus

Cod producator: FAIR V.FCRHS127681

Fabricate cu cea mai înaltă grijă profesională, bock-urile CARRERA® sunt rezultatul cercetărilor intense și al utilizării în competiții de top, cu scopul de a proiecta un bock atrăgător, cu performanțe excelente. Țevile sunt realizate din materiale de înaltă rezistență pentru modelele CARRERA® SPORTING, CARRERA® II, CARRERA® MONOTRAP, fiind sablate, cu finisaj anti-evazat și în varianta „Ported” pentru a reduce efectul de răsturnare a vârfului țevii.

Ca la toate modelele, la cele CARRERA® țevile au sistemul X-CONES® pentru amortizarea reculului. Patul și ulucul sunt realizate din nuc selectat cu finisaj cu laser fin. Toate paturile din versiunea SPORT sunt ajustabile pe triplă direcție cu sistemul XR-STOCK® (exclus modelul PRO): inaltime, dreapta și stanga și profunzime. CARRERA® HSX are patul „Hunting” cu sistem XR-STOCK®, în timp ce CARRERA® II este echipat cu șină de 15 mm, pat ergonomic, cu sistem XR-STOCK® de ajustare, tip Montecarlo.

Toate modelele CARRERA® sunt echipate cu cătare de fibră optică cu trei inserții interschimbabile în trei culori (exclusiv modelul PRO) și XR-TRIGGER®, oferind o cursă reglabilă de peste 14 mm, au cameră magnum de 76 mm (3”) și TECHNICHOKE ® Choke interschimbabile SPORTING XP70 70mm (2 3⁄4”).

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Basculanta tevi suprapuse
Calibru: 12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 81 cm
Set şocuri: TC XP70 5
Ejectoare: Da
Lungime pat: 36,8 cm
Greutate: 3,5 kg