BENELLI SEMIAUT. BELLMONTE II 12/76/71 5SOC

5.803,10 lei TVA inclus

Cod producator: BENELLI V.BENESC041013

Benelli Bellmonte II MK2 este sinteza perfectă a eleganței, ușurinței și echilibrului în nota armelor Benelli. Unic în lume pentru funcționarea sa diferită de restul semiautomatelor: Sistem Inerțial. Principiul său ingenios constă în folosirea reculului întregii arme în timpul eliberării focului, pentru reîncărcare, oferind astfel următoarele avantaje.

Inovația, cercetarea, dezvoltarea de noi tehnologii și materiale, inginerie de precizie și design distinctiv sunt pietrele de temelie ale filozofiei Benelli.

Misiunea Benelli este axată pe proiectarea și producția de armelor semi-automate care se remarcă față de concurență prin tehnologia de fabricație, stilul rafinat și fiabilitatea de neegalat. A deține o armă Benelli înseamnă a deține un produs de distincție la care aspiră toți entuziaștii.

PRODUCȚIE ȘI TEHNOLOGIE

Datorită unei utilizări strategice și consecvențe tehnologice și a unei unități de producție industrială avansată, fiecare armă de foc produsă de Benelli oferă performanțe și funcționalități balistice excepționale. Benelli a optat în principal să investească în cercetare, design și teste. Producția are loc într-o fabrică modernă cu utilaje sub supravegherea celui mai recent ERP și software de control al calității. Benelli oferă profesionalismul oamenilor săi și vede în forța lucrătorilor săi cheia pentru garantarea dezvoltării de produse și servicii care îi permit să-și consolideze reputația de lider în lumea armelor de foc pentru sport și apărare.

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Semiautomata
Calibru: 12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 71 cm
Set şocuri: Da
Greutate: 3,0 kg