BENELLI SEMIAUT. SBE III MAX.7 12/89/70 MSOC

12.777,55 lei TVA inclus

Cod producator: BENELLI V.BA0631300

SBE 3 – reproiectarea completă a venerabilei arme Super Black Eagle. Cu informații atent analizate de la personalul profesionist și vânătorii veterani, inginerii de la proiectare Benelli au petrecut aproape 10 ani în dezvoltare, concentrându-se pe trei domenii de importanță critică pentru vânătoarea păsărilor de apă : ergonomie îmbunătățită, funcționalitate intuitivă și impecabilă și un design, stil actualizat. Și regăsiți cele mai noi carcteristici : superioritate absolută în cele mai neiertătoare condiții.

Toate atributele uimitoare care au făcut din Super Black Eagle 3 arma favorită în America cu cameră de 31/2 inch sunt acum disponibile și pentru southpaws într-o armă de foc special concepută pentru mâna stângă. Alegeți fie un model camo Realtree® Max-7™, fie un material sintetic negru.

Comfort Tech™ a fost prima tehnologie adoptată. Prin împărțirea în diagonală a patului și prin utilizarea chevronelor care absorb șocul, întregul pat a fost transformat în esență într-un amortizor de recul. Acest sistem chevron, acum vechi de 13 ani, este încă cel mai eficient design posibil și a stat la baza patului SBE 3. Dimensiunea și locația chevronului au fost optimizate pe Comfort Tech 3. În plus, inginerii Benelli au dezvoltat un nou obrăzar, Combtech, care reduce foarte mult impactul facial și vibrațiile.

Semnul distinctiv al puterii și fiabilității Benelli, Inertia Driven System nu necesită niciodată ajustare, funcționează constant cu ușurință, de la sarcini ușoare la magnum de 3½". Din perspectiva curățeniei țevii și vitezei, sistemele de gaz pur și simplu nu pot concura, în timp ce armele Benelli inerțiale sunt cunoscute că trag peste 500.000 fără defecte.

O eliberare a închizătorului și o siguranță mai mare, împreună cu o pârghie înclinată spre exterior, fac ca SBE 3 să fie mai rapid și mai ușor de utilizat, chiar și cu mănuși.

Fizica criogenică a evidențiat modificări ale oțelului la nivel molecular atunci când este răcit la -300 ° F. Când o țeavă Benelli este tratată criogenic, toate tensiunile cauzate la forjare sunt atenuate și suprafața devine mai uniformă. Rezultatul este o suprafață mai alunecoasă, care oferă mai puțină rezistență la încărcături. Cu suprafețe mai netede și mai uniforme, țevile Benelli Crio® oferă modele superioare și rămân curate mai mult timp.

Versatilitate fără compromis: a avea o pușcă cu o cameră de 3½" nu înseamnă că trebuie să împușcați întotdeauna vânat de talie mare. Mecanismul de blocare patentat al SBE 3 este proiectat să funcționeze impecabil cu toate încărcăturile — de la încărcături ușoare pentru talere până la cele mai mari pentru gâscă. .

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Semiautomata
Calibru: 12
Camera cartuşului: 89 mm
Lungime ţeavă: 70 cm
Set şocuri: 2 KND ***/**** și interne */**/CYL
Lungime pat: 36,5 cm
Greutate: 3,1 kg