SEMIAUT.BENELLI RAFFAELLO ETHOS CORDOBA 12/76/70 MSOC

14.019,82 lei TVA inclus

Cod producator: BENELLI V.BA0559800

Având un profil elegant și echipat cu cea mai recentă tehnologie Benelli, ETHOS Cordoba BE.S.T. oferă performanțe de neegalat. Țevile Free Floating fac echipa cu sistemul de reducere a reculului ComforTech® pentru a face ca tirul sa fie o experienta placuta. Sistemul Inertia Driven® asigură o fiabilitate ireproșabilă în orice vreme atunci când utilizați muniție cu încărcături diferite, de la Magnum la cele mai ușoare. O pârghie mare pentru închizător și o garda îmbunătățită pentru trăgaci îi ajută pe trăgătorii care poartă mănuși. Tratamentul de suprafață Benelli (BE.S.T.) pe suprafețele metalice exterioare oferă un nivel de protecție împotriva ruginii și coroziunii la care doar pot aspira tratamentele de suprafață concurente.

CEL MAI BUN. Acoperirea (Benelli Surface Treatment) oferă rezistență la coroziune și abraziune superioară oricărui alt finisaj pentru arme de foc de pe piață.

Un canal larg de vedere pe șina din fibră de carbon a ETHOS Cordoba BE.S.T. funcționează cu fibre optice și margele pentru a vă ghida rapid ochiul către țintă.

Sistemul Shell View de la Benelli are ferestre mici în tubul magaziei, care sunt vizibile printr-o fantă din partea frontală, permițându-vă să vedeți câte carcase sunt încărcate în magazie.

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Semiautomata
Calibru: 12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 70 cm
Set şocuri: Crio® - C, IC, M, IM, F
Lungime pat: 36,5 cm
Greutate: 3,17 kg