STOEGER SEMIAUT.M3000 PEREGRINE DELUXE BLACK 12/76/71 MSOC

STOEGER 3000 Peregrine

  • Distribuie pe:

3.726,09 lei TVA inclus

Cod producator: STOEGER V.SM150AS7124

Semiautomata STOEGER 3000 Peregrine este o propunere economica adresată celor care doresc o armă de încredere și de marca pentru vânătoare, dar si persoanelor care isi doresc o armă in scop de protectie/paza fiabilă și pe care se poate baza.

Cu un mecanism inerțial extrem de fiabil, un sistem de comutare MOBILCHOKE cu 3 șocuri și un obturator rotativ care asigură o funcționare fiabilă, acesta ia locul celui mai bun găurit neted inerțial din clasa sa. Are cameră Magnum de 3” (76 mm) și un țeavă cu finisaj mat foarte rezistent, cromat la interior, cu o cătare albă clar și șină ventilată pentru o ochire rapidă și instinctivă.
Cu camera mecanismelor din aliaj de aluminiu Ergal și un design care asigură o ochire precisă, piese metalice de înaltă rezistență, un buton de blocare a magaziei (Cut off), o siguranță a armei în spatele declanșatorului și demontare ușoară pentru o curățare adecvată. Patul și ulucul sunt realizate din lemn de esență de nuc (versiunea Wood) din Turcia, recunoscut international pentru rezistenta și calitatea aspectului, amortizorul de pat este din cauciuc special prelucrat, care reduce reculul cu 30% în comparație cu alte arme din aceeeași gamă care sunt pe piață.

Stoeger este o semiautomată de calitate excelentă cu lemn de nuc selectat si in acelasi timp incredibil de economică!
Țevi: 61, 66 și 71 cm.
Presiune: 1.370 bari.
Tara de productie: Turcia.

Jocurile sugerate sunt:

O armă destinată tinerilor vânători care doresc o soluție pentru fiecare vânat la un preț accesibil, dar cu numele și fiabilitatea celei mai mari fabrici de arme din lume.

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Semiautomata
Calibru: 12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 71 cm
Set şocuri: 3 șocuri
Greutate: 3,1 kg