KORDA SET CANA COMPAC TEA 2PCS

162,07 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KLUG12

Gama noastră de cutii EVA a avut un succes uriaș, iar pescarii le folosesc pentru a depozita tot felul de lucruri, iar acum există una specială pentru trusa dumneavoastră, sub forma setului de ceai Compac, care vă ajută să preparați o ceașcă de băutură fierbinte la pescuit. La fel ca toată gama Compac, cutia pentru setul de ceai este impermeabilă, cu cusături laminate și capac transparent, cu fermoar, pentru a face conținutul ușor de identificat și ușor de curățat.

Versiunea cu două căni vine completă cu o pereche de căni din porțelan de înaltă calitate, care au un finisaj lucios, un mâner cu formă ergonomică și ogo Korda mare pe exterior – o versiune cu trei căni este deja disponibilă în gamă. .

Fiecare kit include, de asemenea, două recipiente din plastic, cu capacul cu filet imprimat cu logo-ul Korda și concepute pentru a vă depozita pliculetele de cafea și ceai. Setul de ceai Compac este completat cu un ultim element esențial atunci când vine vorba de prepararea unei cani – o linguriță din oțel inoxidabil placată cu negru, completată cu logo-ul Korda gravat cu laser.

- Impermeabil, cu cusături laminate
- Capac transparent, cu fermoar
- Set 2 căni Korda
- Linguriță din oțel inoxidabil placat cu negru, cu sigla Korda gravată cu laser