KORDA CUTIE COMPAC ORGANISER

  • Distribuie pe:

164,78 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG73

Pentru cei care preferă să depoziteze echipamentul în gama bagajeriei COMPAC și nu întro cutie/seif pentru articole, noul organizator COMPAC este soluția perfectă, deoarece vă va asigura că puteți găsi ceea ce căutați atunci când aveți nevoie de el!

Organizatorii COMPAC este ideal pentru oricine se găsește în mod regulat în diferite situații de pescuit în care sunt necesare diferite monturi și echipamente terminale, deoarece puteți găsi rapid orice organizator COMPAC cu echipamentul potrivit, știind că veți avea tot ce aveți nevoie pentru asta. Există suficient spațiu pentru articole mai mari, cum ar fi markere, sistemul PVA Funnel Web, Krusha, Kutter, Zig Line, Zig Floats și tot felul de alte articole, care sunt depozitate în partea de jos a sistemului sub o tavă detașabilă, care se așează frumos deasupra.

Această tavă a fost concepută special pentru a păstra accesorii - cârligele Kamakura, toate bobinele pătrate Korda de material de legătură, plus cutii de accesorii, împreună cu alte articole, iar separatoarele pot fi îndepărtate, astfel încât să puteți depozita lucrurile așa cum doriți. Un buzunar mare din plasă cu fermoar din capac este împărțit în patru compartimente (trei mai mici în cel principal) și este perfect pentru depozitarea pachetelor de articole mai mici, cum ar fi vârteje, cârlige, Kickers, tuburi sleeve sau orice altceva de dimensiune similară. La fel ca toate celelalte cutii din gama COMPAC, este fabricat din EVA de înaltă calitate, durabil și ușor, cu un capac transparent cu fermoar, pentru a vă asigura că conținutul rămâne uscat în timp ce este ușor accesibil. De asemenea, are un mâner pentru a vă permite să-l ridicați și să îl mutați cu ușurință.