KORDA HUSA COMPAC 3 PT LANSETA 3,90M CAMO

648,20 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG115

Noua serie Korda Compac Rod Holdall Dark Kamo a fost concepută pentru a vă menține lansetele și mulinetele scumpe în cea mai bună stare posibilă în timpul transportului, fiind în același timp practică și permițându-vă să montați și să strângeți în cel mai scurt timp posibil!

După mulți ani de testare de către o varietate de pescari de top, au fost lansate cele mai bune huse pentru lansetă posibile ce includ toate caracteristicile pe care și le-ar dori orice pescar - deci, indiferent de stilul de pescuit la crap pe care îl faceți și apa pe care pescuiți, există un Dark Kamo Compac Rod Holdall care este perfect pentru nevoile dvs.

Gama include totul, de la versiunea standard cu 3 lansete, 12 ft până la configurații mai puțin obișnuite – inclusiv un model pentru cei care folosesc lansete de 10 ft, care au devenit populare în ultimii ani, în special printre pescarii mai tineri; până la versiuni cu 5 lansete în 12ft și 13ft pentru a satisface dorința celor care pescuiesc pe ape ce permit patru lansete sau cărora le place să ia piese de schimb într-o excursie în străinătate.

Toate husele pentru lansete sunt realizate dintr-un material Dark Kamo extrem de rezistent la uzură și la apă, în timp ce căptușeala și separatoare interne asigură că lansetele și mulinetele dumneavoastră sunt protejate cât mai mult posibil de orice pericol, chiar și pentru cea mai mare dintre mulinete și inel de plecare cu dimensiuni mărite.

Husele Dark Kamo Compac pentru lansete au fost concepute astfel încât să puteți pescui cât mai curând posibil de la sosirea pe lac, cu un fermoar rezistent care oferă acces rapid la lansetele dvs., în timp ce mincioagele, suporții și altele similare sunt depozitate în trei buzunare externe. de-a lungul coloanei husei. Două tije suplimentare – perfecte pentru marker și spod – pot fi, de asemenea, depozitate în exterior (fie libere, fie într-un manșon de tijă), cu buzunare și curele pentru a le menține fixe. Așadar, dacă aveți nevoie să aveți un avans rapid la debutul partidei, o puteți face aproape instantaneu, fără a fi nevoie să vă desfaceți jumătate din echipament.

Continuând tema de a putea pescui rapid când ajungeți, există și un buzunar extern pentru depozitarea plumbului sau ceva similar, ceea ce este grozav dacă utilizați o clemă de plumb Heli-Safe sau orice alt sistem în care plumbul este îndepărtat. la sfârșitul partidei anterioare, atunci când vă deplasați – de multe ori când ați împachetat deja toate celelalte, acestea pot fi închise cu fermoar în acest buzunar, gata de utilizare la următoarea configurație.

Dimensiuni: 212cm x 30cm x 13cm