KORDA GEANTA COMPAC CUBE CAMO

  • Distribuie pe:

509,22 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG122

Korda Dark Kamo Compac Cube Carryall este destinat partidelor de scurtă durată, pentru cei care nu iau prea mult echipament cu ei, sau ca o modalitate ordonată de a-ți organiza toate echipamentele. A fost proiectat cu un compartiment central, în formă de cub, care măsoară 12 inci pe fiecare parte, cu o capacitate de 30 de litri, care poate fi folosit pentru a depozita articole mai mari, precum și un buzunar care va ține un dispozitiv mic tabletă într-o husă, plus un buzunar cu fermoar pe partea inferioară a capacului.

Fabricat din material Dark Kamo puternic, rezistent, ușor, rezistent la apă, cu o bază întărită impermeabilă și cu o căptușeală interioară din PVC ușor de curățat. Barele interioare din fibră de sticlă asigură că geanta rămâne rigidă, rămânând totuși ușoară și ajută la susținerea capacului ferm, care poate fi dublat ca o masă de bivvy.

Cube Carryall are, de asemenea, patru buzunare exterioare pentru a vă oferi acces rapid la orice obiect esențial - spre exemplu cântarul, iar cel din față are buzunare suplimentare în interior care au fost concepute pentru depozitarea Funnel Web Systems, husele de ochelari de soare de 4th Dimension. , Kutters, flotoare marker, lanterne de frunte sau orice altceva de dimensiune similară.

Forma Cube Carryall îl face ușor de fixat pe o roabă, mânerele de transport întărite facilitează încărcarea și descărcarea ei sau dacă preferați există o curea de umăr căptușită detașabilă.

Dimensiuni totale: 40 cm x 40 cm x 30 cm

Dimensiuni compartiment principal: 30cm x 30cm x 30cm