GEANTA KORDA COMPAC COOL XL CAMO

509,22 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG124

Geanta Korda Compac Cool Bag X-Large Dark Kamo

Gama de genți Cool Dark Kamo Compac este concepută pentru a menține momeala și mâncarea proaspete, adaptându-se diverselor nevoi. Indiferent dacă pescuiți pentru o zi, o noapte sau mai multe zile cu multă momeală și mâncare, există o dimensiune de geantă Cool Bag care să corespundă cerințelor dvs., având și un aspect elegant, special creat pentru pescuit.

Exteriorul genților este confecționat din aceeași țesătură Dark Kamo rezistentă la uzură și apă, prezentă și în gama Dark Kamo, astfel încât să se potrivească cu restul echipamentelor dvs. Aceste genți au, de asemenea, o bază impermeabilă și întărită. Pereții interiori sunt izolați complet pentru a menține conținutul rece sau înghețat cât mai mult timp posibil. Optând pentru o dimensiune care ocupă cât mai puțin spațiu în interior, veți menține conținutul mai rece pentru o perioadă mai îndelungată. Puteți să adăugați și pachetele de răcire Compac pentru a menține continutul rece (fiecare geantă medie sau mare este livrată cu două pachete de răcire Compac, cu curele interne pentru a le fixa în poziție).

Bateriile de răcire Compac sunt concepute pentru a fi conglate timp de 24 de ore înaintea pescuitului, menținând conținutul genții sau a coolerului Compac rece cât mai mult timp posibil.

Caracteristici:

Geantă frigorifică X-Large;
Dimensiuni totale: 45cm × 35cm x 25cm;
Dimensiuni compartiment principal: 45cm x 31cm × 25cm / 34 litri.