HUSA KORDA COMPAC 5 PT LANSETA 3,60M CAMO

Korda Compac 5 Rod Holdall 12ft Dark Kamo

717,65 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KLUG102

Noua gamă de huse pentru lansete Compac Dark Kamo este concepută pentru a vă menține lansetele și mulinetele scumpe în cea mai bună stare posibilă în timpul transportului. Aceste huse sunt, de asemenea, foarte practice și vă permit să configurați și să împachetați totul în cel mai scurt timp posibil.

După multe luni de proiectare și testare de către pescari de top, au fost realizate cele mai bune huse pentru lansete, pentru a satisface nevoile fiecărui pescar. Indiferent de tipul de pescuit la crap pe care îl preferați și pe ce luciu de apă pescuiți, există o husă pentru lansete, Compac Dark Kamo care se va potrivi perfect nevoilor dumneavoastră.

Gama include totul, de la o versiune standard de trei lansete de 12 ft și configurații mai puțin obișnuite – inclusiv un model de lansetă de 10 ft care a devenit deosebit de popular printre pescarii mai tineri în ultimii ani – până la versiuni cu cinci lansete de 12 ft și 13 ft pentru cei care doresc să pescuiască pe apele în care sunt permise patru lansete sau cărora le place să aibe lansete de rezervă, când călătoresc în străinătate.

Toate husele sunt realizate dintr-un material extrem de durabil și rezistent la apă, care poate rezista chiar și la utilizare intensivă. Datorită căptușelii interioare și divizoarelor, lansetele și mulinetele dumneavoastră sunt protejate optim împotriva deteriorării, iar chiar și cele mai mari mulinete și inele de capăt sunt în siguranță.

Husele pentru lansete Compac Dark Kamo sunt concepute pentru a vă permite să începeți pescuitul cât mai rapid posibil după sosirea pe apă. Un fermoar rezistent oferă acces rapid la lansetele dumneavoastră, în timp ce mincioagele, pichetii și alte articole similare sunt depozitate în cele trei buzunare externe de-a lungul spatelui husei. De asemenea, două buzunare suplimentare, perfecte pentru o lansetă marker și o lansetă de spod, pot fi păstrate în exterior (fie liber, fie într-o husă pentru lansete), datorită buzunarelor și curelelor care le mențin în loc. Astfel, dacă doriți să faceți o aruncare rapidă într-un loc de pescuit, puteți face acest lucru aproape instantaneu, fără a fi nevoie să dezasamblați jumătate din echipament.

Continuând tema posibilității de a începe pescuitul rapid după sosire, există și un buzunar extern pentru depozitarea lesturilor sau a articolelor similare, ceea ce este foarte util dacă utilizați o clemă de plumb, un sistem Heli-Safe sau orice alt sistem în care plumbul este îndepărtat la sfârșitul sesiunii anterioare. De multe ori, aveți deja toate celelalte lucruri depozitate și, dacă le puneți în acest buzunar, vor fi gata pentru utilizare data viitoare când instalați echipamentul.

- Semnătura Korda Dark Kamo;
- Țmaterial durabil și rezistentă la apă;
- Proiectat pentru a păstra mulinete mari și inele de 50 mm;
- Toate lansetele și mulinetele sunt separate prin separatoare interioare căptușite;
- Cele cinci huse pentru lansete au un design cu trei în sus și două în jos pentru a economisi spațiu;
- Buzunare pe coloana centrală pentru miciog și suporți
- Buzunare externe și curele pentru a ține încă două lansete suplimentare ;
- Baza rezistenta la apa ;
- Curea de umăr căptușită detașabilă;
- Buzunar discret pentru depozitarea lesturilor;
- Mânere de transport întărite;
- Fermoare rezistente;
- Căptușealăușor de curățat;

Dimensiuni: 200cm x 30cm x 16cm.