MAUSER GEANTA

444,92 lei TVA inclus

Cod producator: MAUSER A8.MS.80411005

Un organizator foarte bun și robust, dedicat pentru poligonul de tragere: geanta Mauser Range are un interior spațios cu două compartimente cu velcro, care pot creea trei compartimente interioare detașabile cu lățimea de 16, 12 și 12 cm.
Partea superioară poate fi deschisă complet pentru acces rapid. Un lacăt poate fi atașat de fermoarul de pe compartimentul principal, astfel încât să puteți transporta muniție și/sau componente de armă fără să vă faceți griji. Cele trei buzunare din plasă (13x19 cm) din capac sunt locul perfect pentru a le depozita.
În partea stângă există un sistem buclă MOLLE cu mai multe utilizări pentru alte accesorii esențiale în poligonul de tragere. Un buzunar exterior elastic (30x18 cm) cu închidere elastică se găsește în partea dreaptă, iar un buzunar cu fermoar (40x25 cm) în față.
Geanta Mauser Range rezistă cu ușurință la condiții meteorologice dificile. Baza ranforsată, acoperita cu PVC, adaugă stabilitate și are 5 puncte de contact cu solul. Toți pereții au grosimea de cel puțin un centimetru cu căptușeală interioară. Prin urmare, echipamentul dumneavoastră este în siguranță, chiar și pe vreme umedă.

Caracteristici :
- O geantă de transport robustă, cu o curea de umăr confortabilă, chiar și atunci când este încărcată cu echipament greu
- Puncte de contact și acoperirea din PVC fac geanta rezistentă la intemperii, perfectă pentru tirul în orice anotimp
- Partiții detașabile pentru modul perfect de organizare a echipamentului
- Numeroase buzunare exterioare și bucle pentru muniție și alte accesorii