DEEPER SUPORT SMARTPHONE PT.LANSETA

84,15 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM0003

Se potriveşte cu oricare tip de lansetă. Suportul Deeper de telefon este un suport de silicon, uşor de folosit , securizat. Permite pescarilor să monitorizeze informaţiile sonarului de la aparatul lor Deeper, în timp ce îşi păstrează ambele mâini libere pentru lanseu.

Caracteristica principală: ai amândouă mâini libere pentru pescuit. Cea mai buna opțiune pentru: pescuitul de pe mal.

O soluție pentru a prinde/a fixa/a asigura telefonul tău

Suportul Deeper al telefonului este o soluție durabilă de fixare creată special pentru prinderea telefonului tău. Aceasta îți permite să analizezi informațiile de la sonar ținându-ți undita într-o mână și balansând aparatulDeeper cu cealalta mână. Asamblata pentru putere maximă de susținere, coperta nu-ti ascunde ecranul telefonului tau mobil in spatele aparatului fix de silicon.

Foloseste închizătura mecanică în forma de cerc tridimensional pentru a prinde/fixa/asigura Suportul Telefonului . Fixeaza carligul de plastic portocaliu cu un ambalaj/inchizatura mecanica în forma de cerc tridimensional, trece-l peste mandrină și întărește-l peste celalalt cârlig de plastic portocaliu. Foloseste una sau mai multe inchizaturi mecanice in forma de cerc tridimensional pentru a prinde/fixa/asigura Suportul Telefonului la geanta unditei. Asigura-te ca este ferm/tare/solid montata/fixata.

Cand Suportul Telefonului este gata, poti sa iti montezi/fixezi telefonul peste el. Aplica cu grija/cu finețe toate 4 brațele care fixează, de silicon, unul pe rând, la fiecare colț al telefonului tau. Asigură-te că aparatul tău este bine securizat/ prins.
Inainte sa-ti arunci cu lansetă, scutur-o de câteva ori pentru a asigura ca Suportul Telefonului este corect securizat/prins.

Observatie: Producatorul nu suporta nici o raspundere cu privire la daunele sau pierderea cauzata cand se foloseste Suportul Telefonului. Te rog, nu modifica sau dezasambla produsul. Producatorul nu suporta nici o responsabilitate cu privire la dezmembrarea sau dauna/prejudiciul/pierderea datorita dezasamblarii sau modificarii produsului.