XX GPSMAP 922 GARMIN

6.575,30 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01739.00

- Ecran tactil intuitiv de 9 inci de înaltă rezoluție
- Suport NMEA 2000® și NMEA 0183 pentru conectivitate în rețea
- Suportul Garmin Marine Network pentru partajarea sonarului, inclusiv sonar Panoptix ™, hărți, date de utilizator, radar și camere IP între mai multe unități
- Suporta graficele opționale BlueChart® g2 Vision® HD pentru ghidarea automată și alte caracteristici premium de navigare¹

Experimentați o soluție avansată de navigare cu acest cartograf 9% cu GPSMAP 922 cu ecran tactil. Include caracteristici de conectivitate wireless pentru aplicațiile mobile Garmin, suport NMEA 2000 și suport pentru rețeaua Garmin Marine pentru radar și sonar Panoptix FrontVü pentru evitarea coliziunilor.

Garmin Marine Network și NMEA 2000 Support
Compatibilitatea cu rețeaua vă permite să adăugați mai multe capabilități la barca dvs. Suportul Garmin Marine Network permite partajarea sonarului, inclusiv sonar de evitare a ciocnirilor Panoptix FrontVü, hărți, date de utilizator, radar cupol sau radar cu array deschis și camere IP între mai multe unități. În plus, există conectivitate NMEA 2000 și suport NMEA 0183 pentru pilot automat, comutare digitală, vreme, FUSION-Link, VHF, AIS și alți senzori.

Conectivitate ANT® încorporată
Bucurați-vă de conectivitatea wireless integrată ANT direct la ceasul quatix®, Garmin Nautix ™, gWind ™ Wireless 2, GNX ™, instrumentul marin vânt și telecomanda wireless.

Aplicația Ultimate Connected Boating
Built-in Wi-Fi vă oferă acces la aplicația gratuită All-in-One ActiveCaptain ™, astfel încât să puteți gestiona experiența dvs. marină de oriunde. Creează o conexiune simplă, dar puternică între dispozitivul mobil compatibil și graficul, diagramele, hărțile și comunitatea de navigație Garmin. Oriunde vă aflați, veți avea acces nelimitat la hărțile dvs., posibilitatea de a achiziționa noi hărți și diagrame și de a accesa comunitatea Garmin Quickdraw ™ Contours. Rămâneți conectat (ă) la notificările inteligente pe ecranul chartplotter. De asemenea, puteți planifica o excursie sau puteți prefecționa un lac, iar ActiveCaptain se va sincroniza automat cu cartografierul dvs. Chiar primiți notificări pentru actualizări de software și decideți când să le descărcați pe dispozitiv.

Poziția bărcii este refăcută de 10 ori pe secundă
Receptorul GPS integrat și receptorul GLONASS integrat, rapid și receptiv, vă reîmprospătează poziția și vă corectează poziția de 10 ori în fiecare secundă, pentru a face mișcarea pe ecran mai fluidă. Efectuează trasee până la 5.000 de puncte de parcurs corecte - și găsirea drumului înapoi la ele - rapid și ușor.

Faceți upgrade la cele mai bune hărți ale noastre pe apă
Includeți memorie extensibilă pentru achiziționarea de accesorii de pe hartă, cum ar fi LakeVü HD Ultra cu Max Def Lakes sau BlueChart g2 Vision HD, care adaugă Gargin patentat Auto Guidance¹ și alte caracteristici extraordinare.

Caracteristici încorporate în SailAssist
Pentru a vă ajuta să aveți un traseu cât mai precis, o marjă competitivă se ia în calcul un traseu de orientare înaintea cursei, arată linia dvs. de pornire virtuală, împreună cu câmpurile de date. În plus, alte facilități de navigație susținute includ o îmbunătățire funcție de viteza vântului, a liniilor de direcție și a curselor, a setului și a drift-ului, a datelor despre vântul real și aparent și multe altele.

GPX Waypoints Transfer
Dacă aveți puncte de parcurs, piste sau rute frecvent utilizate pe produsul GPS al unui alt producător sau pe un dispozitiv portabil Garmin, este ușor să le transferați pe noul dvs. chartplotter Garmin prin intermediul formatării software-ului standard GPX.

- Dimensiuni fizice 25.6 x 16.2 x 5.2 cm
- Dimensiuni display 19.6 x 11.4 cm
- Rezoluție display 1024 x 600 pixels
- Tip display - Multi-touch touchscreen WSVGA
- Greutate 2.52 lbs

- Rezistență la apă IPX7
- Consum : 27 W
- Curent 12 V : 1.3 A
- Antenă : Internă sau externă NMEA 2000