GARMIN GPSMAP 1222XSV

11.474,96 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01917.12

- Sonda CHIRP de 1kW cu un singur canal, oferă imagini clare, cu o separare și o definiție remarcabilă
- ClearVü și sonda de scanare SideVü oferă aproape imagini fotografice ale ceea ce este în partea de jos, în jurul și în părțile laterale ale barcii
- Rețea complet capabilă să vă construiască sistemul marin; accesul la rețea vă permite să partajați date între toate unitățile compatibile conectate la rețea
- Compatibil cu diagramele opționale BlueChart® g3 Vision® și hărțile LakeVü g3 Ultra
- Suporta sonarul panoramic Panoptix ™

GPSMAP 1222xsv Touch este alegerea ideală pentru pescarul de coastă care dorește să iasă pe mare, luminos combo de 12 "touchscreen. Acesta include sonda CHIRP plus ClearVü și SideVü încorporate, cu un singur canal, și este compatibil cu sonarul Panoptix all-seeing. Dispune de capacități complete de rețea pentru a construi sistemul dvs. marin cu module radar, autopilot și senzori. De asemenea, suportă camerele FLIR, tastatura GRID ™, receptorul meteorologic GXM ™ 53, sistemul audio FUSION-Link ™, streamingul camerei VIRB® și multe altele. Partajarea în rețea vă permite să partajați date între toate unitățile compatibile conectate la rețea. În plus, are inclus Wi-Fi® pentru a sprijini aplicația ActiveCaptain ™. Combo-ul cu ecran tactil este preîncărcat cu o hartă principală la nivel mondial.

Posibilități conexiuni
Accesați unele capabilități uimitoare ale sonarului - tot ce adăugați sunt traductoarele. Aparatul GPSMAP 1222xsv Touch este dotat cu sonda 1 kW CHIRP încorporat și cu sondele CHIRP ClearVü și SideVü. Suportă chiar sonarul Panoptix, sonar premium Garmin și o gamă largă de traductoare (vândute separat).

Combo-ul touchscreen este complet conectat la rețea folosind Garmin Marine Network, NMEA 2000® / NMEA 0183, J1939 și construit în conectivitate ANT®, astfel încât să puteți construi sistemul dumneavoastră marin cu radar, autopilot, module sonare, instrumente, senzori, camere FLIR, Link, streaming cu camera VIRB și multe altele. Partajarea în rețea vă permite să partajați date între toate unitățile compatibile conectate la rețea.

Treceți la cele mai bune hărți navale
Treceți la graficele opționale premium BlueChart g3 Vision și la hărțile LakeVü g3 Ultra. Acestea adaugă caracteristici cum ar fi umbrirea în relief a structurii fundului - care oferă mai multă ușurință 3D decât contururile - imagini din satelit și multe altele.

Sistem Quickdraw pentru a crea propriile hărți HD
Creați instantaneu hărți HD personalizate de pescuit pe ecran cu contururi 1 '. Păstrați-vă datele sau trimiteți-le la comunitatea Quickdraw.

Aplicația Ultimate Connected Boating
Wi-Fi-ul încorporat vă oferă acces la aplicația gratuită All-in-One ActiveCaptain, astfel încât să puteți gestiona experiența dvs. marină din aproape oriunde. Creează o conexiune simplă, dar puternică între dispozitivul mobil compatibil și graficul grafic, diagramele, hărțile și comunitatea de navigație Garmin. Oriunde vă aflați, veți avea acces nelimitat la cartografia dvs., abilitatea de a achiziționa noi hărți și diagrame și de a accesa comunitatea Garmin Quickdraw ™ Contours. Rămâneți conectat (ă) la notificările inteligente pe ecranul chartplotter. De asemenea, puteți planifica o excursie sau puteți prefecționa un lac, iar ActiveCaptain se va sincroniza automat cu cartografierul dvs. Chiar primiți notificări pentru actualizări de software și decideți când să le descărcați pe dispozitiv.

Caracteristici încorporate în SailAssist
Pentru a vă ajuta să obțineți o marjă competitivă maximizând vântul, cartografierul dvs. are o pagină de orientare pre-rațională. Acesta afișează linia dvs. de pornire virtuală, împreună cu câmpurile de date care prezintă lailine, timp pentru a arde înainte de începerea și un cronometru de curse care poate fi sincronizat în toate produsele GPS din rețea Garmin. În plus, alte facilități de navigație susținute includ o îmbunătățire a vitezei vântului, a liniilor de direcție și a curselor, a setului și a drift-ului, a datelor despre vânt real și aparent și multe altele.

Poziția bărcii este refăcută de 10 ori pe secundă
Receptorul GPS rapid 10 Hz și receptorul GLONASS vă reîmprospătează poziția de 10 ori în fiecare secundă pentru a face mișcarea pe ecran mai fluidă. Acum, este rapid și ușor să setezi până la 5.000 de puncte precise și să găsești calea înapoi la ele.