GARMIN KIT DIFUZOARE FUSION MS-RA210+XS-F65SPG

3.119,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02250.60

Dotează-ţi ambarcaţiunea cu un sistem audio excepţional, la o valoare remarcabilă. Un sistem stereo maritim Fusion® MS-RA60 şi kit de difuzoare seria EL sau MS-RA210 şi kitul de difuzoare seria XS vă pun la îndemână coloana sonoră perfectă.

Bucură-te de muzica ta cât mai repede posibil. Sistemul tău maritim stereo şi ambele difuzoare sunt gata de instalare.

Controlează cu uşurinţă muzica de pe dispozitivul tău compatibil Garmin MFD1, dispozitivul inteligent sau ceasul Garmin.

Amplificatorul integrat clasa D aduce la bord o eficienţă sporită şi un nivel mai ridicat de putere.

Tehnologia Multi-Zone™ te face capitanul pe două zone audio separate.

Actualizează convenabil software-ul prin tehnologia Bluetooth®2 din aplicaţia Fusion-Link™ pe dispozitivul tău inteligent compatibil.

Îmbunătăţeşte-ţi sistemul audio cu difuzoarele, subwooferele şi amplificatoarele Fusion compatibile.

PROTECŢIE LA INFILTRARE IPX6 ŞI IPX7
Create şi concepute pentru condiţiile dificile din mediul maritim, sistemele stereo Fusion au un panou frontal rezistent la apă clasa IPX6 şi IPX7 pentru a funcţiona şi a rezista la bord.

DESIGN ŞI ASPECT MODERNE
Oferind uniformitate de-a lungul cârmei, faţeta frontală neagră se contopeşte perfect cu panourile din sticlă neagră, completând alte echipamente electronice şi MFD pentru o instalare curată şi elegantă.

CREATE ŞI PROIECTATE PENTRU MEDIUL MARITIM
Difuzoarele Fusion au o clasă IP65 pentru protecţie împotriva prafului şi pătrunderii apei şi au fost testate la un nivel ridicat de protecţie împotriva sării, ceţii şi radiaţiilor UV.

DESIGN ŞI ASPECT MODERNE
Testate la standarde internaţionale pentru rezistenţă la presiune şi pătrunderea apei, difuzoarele Fusion sunt proiectate şi construite pentru a oferi calitate şi rezistenţă superioare.

MATERIALE DE CALITATE ŞI INGINERIE ACUSTICĂ
Difuzoarele Fusion conţin materiale de calitate superioară şi elemente de design specifice mediului maritim, care asigură un aspect şi un sunet excepţional pe apă.