GARMIN SISTEM PILOT AUTOMAT CU GHC50 SI SHADOW DRIVE

  • Distribuie pe:

11.777,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02794.08

Technology Pack cu pilot automat hidraulic Compact Reactor™ 40 cu GHC™50 şi Shadow Drive™.

FIECARE CĂPITAN ARE NEVOIE DE UN COPILOT
Creat pentru bărcile cu o lungime de sub 25', acest pilot automat Compact Reactor 40 hidraulic, de nivel de bază, îţi oferă ajutorul suplimentar de care ai nevoie, pentru a explora paradisul fără griji.

- Acest pilot automat Reactor 40 hidraulic este tovarăşul perfect pentru sistemul de direcţie hidraulic.
- Dispune de un sistem AHRS cu 9 axe şi semiconductori. Şi da, asta înseamnă că-l poţi monta aproape oriunde.
- Chiar şi în condiţii de ruliu sau tangaj, acest pilot automat reacţionează la condiţiile de pe mare pentru a te menţine pe curs.
- Nu vrei decât să ieşi pe mare, de aceea calibrarea este rapidă şi uşoară. Aceasta este puterea lucrurilor simple.
- Combină-l cu chartplotterul Garmin compatibil şi controlează-ţi pilotul automat de oriunde de pe ambarcaţiune.
- Vă doriţi mai mult? Instrumentul de pilot automat GHC™ 50 opţional îţi îmbunătăţeşte experienţa cu pilotul automat.

COMPATIBILITATEA PACHETULUI DE BAZĂ
Acest pachet de bază este soluţia ideală pentru bărcile cu un singur motor exterior, care au o lungime de până la 25’1. Te scuteşte de efortul de a ţine cârma în mână pentru a menţine direcţia, în special atunci când navigaţi la viteze moderate sau ridicate2.

SISTEM AHRS CU 9 AXE ŞI SEMICONDUCTORI
Cu sistemul său AHRS avansat cu 9 axe şi semiconductori puteţi să montaţi Reactor 40 aproape oriunde, cu orice orientare. Reduce chiar şi consumul de energie, minimizează erorile de direcţie şi multe altele.

REACŢIONEAZĂ LA CONDIŢIILE DIN APĂ
Menţine direcţia pe mare: acest pilot automat reacţionează la condiţii, pentru a te ajuta să mergi înainte cu încredere, chiar şi în condiţii de ruliu sau tangaj.

CALIBRARE ŞI INSTALARE SIMPLĂ
Toţi piloţii automaţi au nevoie de punere în funcţiune şi calibrare. Dar cu Reactor 40 este uşor şi rapid. Acest pilot automat este uşor de instalat datorită opţiunilor de montare flexibile.

CAPACITĂŢI WIRELESS DE LA DISTANŢĂ
Controlează-ţi pilotul automat de oriunde de pe ambarcaţiune cu ajutorul dispozitivelor Garmin compatibile, inclusiv telecomanda pentru pilot automat Reactor, cu anumite ceasuri inteligente maritime quatix® şi multe altele (necesită un chartplotter Garmin compatibil sau un instrument de pilot automat GHC 50).

TEHNOLOGIA SHADOW DRIVE™
Ai mai multă libertate când îţi manevrezi ambarcaţiunea. Acest pachet de bază permite tehnologiei Shadow Drive opţionale să dezactiveze în mod automat pilotul automat când roteşti volanul.

PACHETUL GHC 50 OPŢIONAL
Combină pilotul automat Reactor 40 cu instrumentul de pilot automat GHC 50 pentru a adăuga un afişaj tactil dedicat pilotului automat pe cârmă. În plus, GHC 50 îţi permite să distribui date şi setări cu unităţi multifuncţionale Garmin şi cu alte dispozitive Garmin instalate.

FUNCŢII DE BĂRCI CU MOTOR ŞI DE NAVIGARE
Când sunt conectate la chartplotterul Garmin compatibil, toate pachetele de bază Reactor 40 oferă funcţii de bărci cu motor şi navigare, inclusiv menţinerea cursului şi întoarcerile în mai mulţi paşi, plus menţinerea contra vântului şi schimbarea cursului/velelor, când sunt asociate cu un senzor de vânt (comercializat separat). Poţi câştiga beneficii suplimentare, cum ar fi Urmare rută şi Auto Guidance+™3.


1 Necesită un chartplotter Garmin compatibil (comercializat separat)
2 Nu este recomandat pentru pescuit sau vasele care necesită menţinerea direcţiei în timpul unei activităţi de trolling la viteze scăzute sau operarea în ape agitate. Pentru vasele care necesită controlul precis al direcţiei, modelele noastre performante Reactor 40 sunt recomandate. Compact Reactor utilizează designul pompei cu roţi dinţate cu performanţă limitată similară pompelor cu piston. Nu este recomandat pentru instalări cu Power Assist, motoare de peste 150 CP sau bărci cu un unghi deadrise mai mare de 12 grade. Pentru rezultate optime, montează pompa la maximum 6' de cilindrul de direcţie.
3 Ghidarea automată este destinată planificării și nu înlocuiește operațiunile sigure de navigație