GARMIN HARTA ABONAMENT PT. MAREA NEAGRA+MAREA AZOV

1.239,90 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.C1258.00

UN ASPECT COMPLET NOU PE CHARTPLOTTERUL TĂU
Cu culori vii, o interfaţă optimizată şi conţinut combinat cu ape interioare/de coastă, cu o paletă de culori Navionics® populară, hărţile Garmin Navionics+ facilitează planificarea traseului tău cu numele nr. 1 în lume în hărţi marine1.


Navighează cu cea mai bună acoperire a apelor din largul coastelor și a apelor continentale pentru chartplotterul tău Garmin.


Alege modul de vizualizare. Personalizează-ţi modul de vizualizare cu diferite combinaţii de straturi de hărţi şi suprapuneri.


Cu ajutorul abonamentului pe un an inclus, accesează actualizările zilnice prin intermediul aplicaţiei ActiveCaptain® pentru dispozitive inteligente.


Tehnologia Auto Guidance+™2 îţi permite să navighezi cu rutele sugerate de la un doc la altul.


Selectează până la 10 intervale de adâncime a ţintei colorate pentru a descoperi cele mai bune locuri de pescuit.


Economiseşte bani prin reînnoirea abonamentului — şi continuă să accesezi actualizări zilnice, plus descărcări de conţinut noi.

SOLUŢIA COMPLETĂ PENTRU HĂRŢI PENTRU CHARTPLOTTERELE GARMIN
Accesează hărţi detaliate ale apelor de coastă, lacurilor, râurilor şi multe altele. Conţinutul Garmin şi Navionics integrat oferă acoperire pentru proprietarii de ambarcaţiuni din întreaga lume.

ACTUALIZĂRI ZILNICE ALE HĂRŢILOR
Hărţile sunt îmbunătăţite în mod constant cu conţinut nou şi modificat - peste 5.000 de actualizări sunt realizate zilnic. Abonamentul pe un an inclus îţi oferă acces la actualizări de hărţi zilnice prin intermediul aplicaţiei ActiveCaptain pentru dispozitive inteligente.

TEHNOLOGIE AUTO GUIDANCE+
Combinând cele mai bune funcţii de stabilire automată a rutelor Garmin şi Navionics, tehnologia Auto Guidance+2 integrată îţi oferă sugestii de traseu de la un doc la altul de urmat prin canale, golfuri, intrări în porturi de agrement şi multe altele.

HAŞURAREA INTERVALELOR DE ADÂNCIME
Haşurarea intervalelor de adâncime de înaltă rezoluţie îţi permite să selectezi până la 10 opţiuni de colorare şi să vizualizezi rapid intervalele de adâncime ţintă desemnate.

CONTURURI DE PÂNĂ LA 0,5 M
Pentru pescuit şi navigare îmbunătăţite, contururile de până la 0,5 m asigură o imagine clară a structurii fundului apei pentru hărţi de pescuit şi detalii îmbunătăţite în mlaştini, canale, porturi, porturi de agrement şi multe altele.

HAŞURAREA APELOR DE MICĂ ADÂNCIME
Pentru a îţi oferi o imagine clară asupra apelor de mică adâncime pe care să le eviţi, această funcţie permite haşurarea unei adâncimi definite de utilizator.

COMUNITATEA ACTIVECAPTAIN
Conţinut de la comunitate oferă puncte de interes utile, cum ar fi porturi de agrement, locuri de ancorare, pericole, puncte comerciale şi multe altele. Obţine recomandări de la proprietarii de ambarcaţiuni care cunosc mediul local.

UMBRIRE RELIEF
Această funcţie de haşurare descărcabilă4 combină culoarea şi umbra pentru a-ţi oferi o imagine mai clară şi mai uşor de interpretat a structurii fundului apei comparativ doar cu liniile de contur.

IMAGINI DIN SATELIT LA REZOLUŢIE ÎNALTĂ
Imagini din satelit descărcabile, de înaltă rezoluţie4 oferă o conştientizare situaţională superioară.

FOTOGRAFII AERIENE
Fotografiile aeriene şi de suprafaţă clare cu porturi, porturi de agrement, poduri, docuri, rampe pentru ambarcaţiuni, diguri şi repere de navigaţie oferă o imagine clară a împrejurimilor deasupra liniei apei.

VIZUALIZARE FISHEYE 3D
Această perspectivă subacvatică afişează imagini 3D ale fundului apei şi contururilor aşa cum se văd sub linia apei. Interfaţă cu date despre sonar pentru o vizualizare personalizată.

VIZUALIZARE MARINEREYE 3D
Această vizualizare oferă o reprezentare 3D a zonei înconjurătoare de deasupra şi de sub linia apei.

NIVEL DINAMIC AL LACURILOR
Reglează-ţi hărţile la niveluri curente de apă ale lacului pentru a vedea dacă anumite locuri sunt accesibile sau prea puţin adânci pentru a fi explorate.

Reînnoirile abonamentului costă cu până la 50% mai puţin decât o hartă nouă

Verifică dacă dispozitivul tău este compatibil. Dacă dispozitivul tău nu este compatibil, poţi achiziţiona în continuare hărţi g3.