HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP SI GPS G4

3.862,56 lei TVA inclus

Cod producator: HUMMINBIRD HB.597001

Sonarul HELIX 7 CHIRP SI GPS G4 include CHIRP Side Imaging, CHIRP Down Imaging, sonda CHIRP cu spectru dublu, AutoChart Live, GPS intern și hartă de bază Humminbird încorporată. Un afișaj de 7 inchi de înaltă definiție vă va oferi cea mai bună vizualizare a numeroaselor opțiuni de vizualizare a ecranului divizat - preîncărcate, astfel încât să nu ratați niciodată un pește.
-Tastatura de control: Master HELIX prin atingerea unui buton. Accesați vizualizările preîncărcate din meniul ușor de utilizat, operat de comenzile tastelor soft care vă permit să operați fiabil în orice condiții sonarul.
- Imagini laterale CHIRP: elimină zgomotul și vibrațiile pentru o vedere mai clară a lumii de dedesubt și pe fiecare parte a ambarcațiunii. Procesarea CHIRP Digital Sonar a sondei Side Imaging înseamnă că veți vedea peștii și structura în stânga și în dreapta bărcii, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp căutând și mai mult timp prinzând.
- CHIRP Down Imaging: elimină zgomotul și vibrațiile pentru o vedere clară sub barca dvs. Procesarea CHIRP Digital Sonar a sonarului Down Imaging înseamnă că veți vedea detalii grozave pentru a face găsirea peștilor simplă și ușoară.
- Sonda CHIRP cu spectru dublu: înainte de a proiecta, știți ce se află acolo, datorită arcurilor de pește foarte detaliate și a unei vederi clare a structurii de susținere a peștilor și a structurilor. Alimentat de traductorul Low-Q CHIRP, sonda Dual Spectrum CHIRP 2D oferă două moduri de căutare; Modul Wide pentru acoperire maximă și Modul îngust pentru focalizarea pe cel mai mic detaliu.
- GPS intern și Harta de bază Humminbird: Harta de bază îmbunătățită vă oferă o vedere clară a terenului subacvatic și a punctelor de interes din jur, astfel încât să puteți pescui și naviga cu încredere totală. Identificați geamanduri, puncte de referință de zi, pericole, porturi de agrement, contururi, marcatoare de adâncime și multe, multe altele. Include hărți cu peste 10.000 de lacuri, plus acoperire de coastă pentru continentul S.U.A.
- Compatibil cu hărți premium: Humminbird oferă cea mai completă ofertă de opțiuni de hărți premium pentru pescarii de pretutindeni. Obțineți o imagine completă a lumii de de desubt cu hărți opționale de la produsele LakeMaster® și CoastMaster™ de la Humminbird, precum și cu hărțile Navionics® compatibile alese de dvs.
- AutoChart Live: Creați hărți în timp real ale locurilor dvs. de pescuit, cu acces la caracteristicile brevetate Humminbird® LakeMaster®. Hartă cu contururile adâncimii, duritatea fundului și pezența vegetației în timp ce conduceți barca. Vine standard cu opt (8) ore de timp de înregistrare încorporat și este compatibil cu cardurile SD AutoChart Zero Line pentru o capacitate de cartografiere AutoChart Live practic nesfârșită.
Include cap de control, traductor montat pe traversă, cablu de alimentare, suport de montare pentru cardan și hardware de montare.


Dimensiunea afișajului - Diagonală 7"
Display Pixel Matrix 1024H x 600V

Sonar-Standard
Dual Spectrum CHIRP, CHIRP Down Imaging, CHIRP Side Imaging
Sonar-Acoperire 20°, 42°, 60° și (2) 86° ​​la -10dB
Sonar-Opțional 53 kHz, 50/Low Airmar CHIRP
CHIRP - Frecvențe acceptate - 83/200 (75-155/130-250 kHz), modul complet (150-220 kHz), modul îngust (180-240 kHz), modul larg (140-200 kHz)
Sonar-Frecvențe acceptate 50/83/200/455/800 kHz
Adâncime-sonar - 1.200 ft (transductor standard), 3.500 ft (opțional 50 kHz)
CHIRP - Imaging-Frequencies acceptate 455 kHz (420-520 kHz), 800 kHz (790-850 kHz)
Imagini de adâncime - 400 ft (455 kHz), 125 ft (800 kHz)
Imagini laterale - 800 ft (455 kHz), 250 ft (800 kHz)

Interfață - Control cu ​​tastatura

Caracteristici
GPS încorporat, Cartografiere încorporată, CHIRP cu spectru dublu, Imagini în jos, Imagini laterale
Slot pentru card de memorie
Micro SD unic
Compatibil cu
AIS, AutoPilot, Sonar Minn Kota US2

Putere de ieșire (peak-to-peak) 4000 de wați
Putere de ieșire RMS 500 de wați
Captură instantanee de ecran Inclus
Înregistrare cu sonar Inclus
Montaj standard - Gimbal
Montaj standard - dimensiune 10,54" L x 5,8" H x 3,68" D
Montaj dispersiune - dimensiune opțională 10,54" L x 5,44" H x 1,13" D
Locația de montare a traductorului Traversa
Grafice GPS Inclus
Trackplotting GPS Inclus
Compatibilitate LakeMaster
Compatibilitate Coast Master
Compatibilitate Navionics Gold/HotMaps
Navionics Platinum + Compatibilitate
Compatibilitate cu platină
Compatibilitate GPS cu senzor de direcție
Software actualizabil
Sistemul de meniu X-Press
Citire digitală personalizată
Afișează culori în tonuri de gri 16 biți
Dimensiunea afișajului 5" - 7"
Viteză Inclus
Temperatura Incorporat
Alarmă de temperatură
Graficul temperaturii
Traductor inclus XNT 9 HW SI T