XX MOTOR EL. MINN KOTA ULTERRA 80 MDI I-PILOT LINK BT 24V SERIA:

16.042,11 lei TVA inclus

Cod producator: MINN KOTA MK.901769

Numai Ulterra ™ oferă funcții Auto Stow / Deploy și Power Trim, precum și alegerea funcției i-Pilot sau i-Pilot Link și o pedală de picior multifuncțională. Puteți să depozitați, să așezați și să nu acționați Ulterra de la telecomandă sau pedala de picior, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă atingeți din nou motorul - cu excepția cazului în care vreți să îl ridicați. Sonda MEGA Down Imaging ™ încorporat.

- Auto Stow & Deploy: Deplasează Ulterra doar prin apăsarea unui buton de pe telecomanda i-Pilot sau i-Pilot Link, pedala de picior sau Humminbird.
- Modul de acționare: Pozițonați Ulterra în sus sau în jos prin apăsarea unui buton - fie pe pedala de picior, fie pe telecomanda i-Pilot sau i-Pilot Link sau pe sonarul Humminbird. Reglați-vă la schimbarea condițiilor de pescuit fără a vă atinge motorul .
- Sistemul de trolling i-Pilot®: Sistemul GPS cel mai de încredere în pescuit. i-Pilot® utilizează GPS-ul pentru a vă controla motorul de trolling cu caracteristici incredibile care vă indică peștele. Setați Spot-Locks, căi de înregistrare, viteză de control și direcție și multe altele. Sistemul i-Pilot face poziționarea și controlul barajului automat și puteți prelua comanda de pe ecranul LCD mare, ușor de citit.
- Spot-Lock cu Jog: Spot-Lock vă va ține la loc cu o precizie GPS de neegalat. Disponibil pe sistemul GPS i-Pilot, care este preinstalat, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne chiar deasupra oricărui loc productiv de pescuit, fără a vă atinge motorul . Cu ajutorul senzorului de poziție inclus, puteți utiliza Jog pentru a vă deplasa locația Spot-Lock cu cinci picioare în orice direcție. Activați Spot-Lock din i-Pilot sau Humminbird.
- AutoPilot ™: Navigați automat cu barca dvs. în orice direcție aleasă. Doar îndreptați capul motorului dvs. în direcția în care doriți să călătoriți, activați funcția AutoPilot ™, iar motorul dvs. vă va ține automat în poziția respectivă, chiar aplicând corecții pentru vânt, valuri și curent.
- Built-In MEGA Down Imaging ™: Cu o sondă inclusă chiar în motor, obțineți Humminbird® MEGA Down Imaging cu imagini clare
- Heel-Toe Pedala electrică : Depozitați, deplasați și reglați echipamentele de pe Ulterra - toate de pe pedala de picior. Puteți chiar să activați Spot-Lock cu o atingere. Include cablu de 18 ".
- Indicator integrat al bateriei: telecomanda i-Pilot vă poate indica încărcarea exactă rămasă în bateria dvs., astfel încât să știți cât timp ați rămas pe apă.
- Digital Maximizer ™: oferă până la 5 ori mai mult timp de funcționare pe o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare cu viteză variabilă vă permit să formați viteza exact și acestea oferă doar puterea de care aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi plină de pescuit.
- Weedless Wedge ™ 2 Prop: Cu vârful palelor înclinate în spate, Weedless Wedge ™ 2 este una dintre cele mai de încredere elemente de pescuit.
- Un arbore compozit indestructibil - garantat pe viață: în centrul motorului trolling Minn Kota este un arbore compozit indestructibil. Este Minn Kota exclusiv și este garantat pe viață.
- Compatibilitate cu aplicațiile mobile: controlați i-Pilot direct de pe dispozitivul Apple® sau Android ™ cu aplicația noastră mobilă. Obțineți comanda rapidă a vitezei, direcției, Spot-Lock și Advanced AutoPilot - plus capacitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.


Ce este inclus: motorul Ulterra 80 lb. 60 "cu MEGA Down Imaging încorporat, cablu de încărcare de la distanță i-pilot, cablu de încărcare la distanță, adaptor USB DC, senzor de direcție, cablu de extensie Ethernet 30 ', pedală , MKP-33 Suport și montare hardware.