MINN KOTA MOTOR EL. 55 BT RIPTIDE TERROVA/I PILOT 152CM/12V

15.918,86 lei TVA inclus

Cod producator: MINN KOTA MK.901742

Strângeți, coborâți și operați motorul de oriunde pe ambarcațiune.
Riptide Ulterra este echipată cu opțiunea Auto Stow/Deploy și Power Trim și vine cu i-Pilot® sau i-Pilot® Link™ la alegere. Pește să fie. Domină peste tot.

- Stow & Deploy automat: strângeți sau coborâți Ulterra doar apăsând un buton de pe telecomanda i-Pilot sau i-Pilot Link, pedală sau sonarul Humminbird.
- Power Trim: poziționați Ulterra în sus sau jos prin apăsarea unui buton - fie de pe pedală, de telecomanda i-Pilot sau i-Pilot Link sau de un sonar Humminbird. Adaptați-vă la condițiile de pescuit în schimbare, fără a fi nevoie să vă deplasați la motorul dvs. de trolling.
- Sistem integrat de trolling GPS i-Pilot Link: i-Pilot Link vă oferă un control fără precedent asupra ambarcațiunii dvs., conectând motorul dvs. de trolling la sonarul Humminbird®. Controlați motorul de trolling de la telecomanda cu ecran tactil color sau de la sonar. Puteți seta blocarea punctelor, puteți înregistra trasee, puteți urmări contururile de adâncime, puteți naviga automat la locurile preferate, puteți controla viteza și direcția și multe altele.
- Spot-Lock cu Jog: Spot-Lock vă va menține pe loc cu o precizie de GPS de neegalat. Disponibil pe sistemul GPS i-Pilot Link care este preinstalat, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne chiar deasupra oricărui loc de pescuit productiv, fără a atinge motorul de trolling. Cu senzorul de direcție inclus, puteți utiliza Jog pentru a vă deplasa locația Spot-Lock de 5 metri în orice direcție. Activați Spot-Lock de la telecomanda i-Pilot Link sau de la sonarul Humminbird.
- AutoPilot™: Navigați automat barca în orice direcție pe care o alegeți. Doar îndreptați capul motorului dvs. de trolling în direcția în care doriți să călătoriți, activați AutoPilot™, iar motorul dvs. de trolling vă va menține automat pe această direcție, chiar și făcând corecțiile pentru vânt, valuri și curent.
- Protecție avansată împotriva coroziunii: carcasele unității inferioare ale motorului Riptide® sunt sablate, apoi acoperite cu aluminiu pentru a preveni oxidarea și rugina. Apoi, un strat final de vopsea pulbere oferă cea mai bună protecție.
- Contor baterie integrat: Telecomanda i-Pilot Link vă poate spune încărcarea exactă rămasă în bateria dvs. pentru motorul trolling, astfel încât să știți cât timp mai aveți de rămas pe apă.
- Digital Maximizer™: Oferă o durată de funcționare de până la 5 ori mai mare cu o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare de trolling cu viteză variabilă vă permit să selectați viteza exactă și oferă doar atâta putere cât aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.
- Weedless Wedge™ 2 Prop: Cu lame evazate orientate spre spate pentru a naviga oriunde fără pericol, Weedless Wedge™ 2 este una dintre cele mai de încredere elemente de recuzită în pescuit.
- Arbore compozit indestructibil - garantat pe viață: în centrul motorului dvs. de trolling Minn Kota este un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate Minn Kota și o garantăm pe viață.
- Compatibilitate cu aplicațiile mobile: controlați i-Pilot direct de pe dispozitivul dumneavoastră Apple® sau Android™ cu aplicația specifică. Obțineți comanda rapidă a vitezei, direcției, Spot-Lock și Advanced AutoPilot - plus capacitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.
- Fiecare unitate Minn Kota funcționează fără a emite căldură pentru a prelungi durata de viață a motorului de trolling și silențioasă.
- Ce este inclus: motor Riptide Ulterra de 112 lb. 72 inchi, telecomandă i-Pilot Link, cablu de încărcare la distanță, adaptor USB DC, șnur, senzor de direcție, cablu prelungitor Ethernet de 30 de picioare, suport MKP-38 și hardware de montare.

- Montaj : Bow-Mount
- Putere maximă: 112 lbs
- Alimentare 36V
- Lungime cizmă 72"
- Auto/Stow Deploy
- Power Trim
- Power Steering
- Wireless Remote
- i-Pilot Link GPS
- AutoPilot
- Digital Maximizer
-