MINN KOTA MOTOR EL. TRAXXIS 80 MAX 24V/106CM

4.368,32 lei TVA inclus

Cod producator: MINN KOTA MK.901507

Traxxis® este dotat cu funcții care vă pun barca exact acolo unde aveți nevoie, zi de zi. Control versatil al vectorului de direcție. Maneevrare ușoară cu o singură mână. Ajustări rapide de adâncime. Traxxis nu rămâne niciodată fără modalități de a te ține pe pește.

- Manipulare cu o singură mână: doar trageți în sus și înainte pentru a depozita motorul fără butoane sau pârghii de eliberare. Apoi, când este timpul să plecați, utilizați eliberarea cu degetul mare cu acces ușor pentru a instala Traxxis în oricare dintre cele zece poziții diferite.
- Înclinați/Extindeți freza: preluați comanda motorului dvs. de trolling cu control manual versatil, care se înclină (până la 45°) și se extinde (până la 6") și are un indicator digital al bateriei pe cap.
- Digital Maximizer™: Oferă o durată de funcționare de până la 5 ori mai mare la o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare de trolling cu viteză variabilă vă permit să selectați viteza exactă și oferă doar atâta putere cât aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.
- Reglator de adâncime Quick-Cam: Schimbați adâncimea rapid, simplu și sigur. Când vă găsiți adâncimea, acest dispozitiv de reglare ușor de utilizat se blochează strâns pentru a vă menține motorul de trolling exact acolo unde doriți.
- Controlul tensiunii direcției: Blocați tensiunea exactă a direcției pe care o doriți cu gulerul inovator deasupra suportului Traxxis. Păstrați-l slăbit pentru o direcție fără efort sau strângeți-l pentru a menține Traxxis pe loc, permițând depozitarea adevărată pe verticală.
- Testarea contorulului bateriei: Apăsați un buton de pe capul motorului de trolling pentru a obține o stare instantanee a duratei de viață a bateriei rămase.
- Weedless Wedge™ 2 Prop: Pentru diametre de motor de 4 inchi. Cu lame evazate înclinate în spate pentru a alimenta orice fără tăiere și hacking cu consumarea bateriei, Weedless Wedge™ 2 este una dintre cele mai de încredere elemente de recuzită în pescuit.
- Ax compozit indestructibil - garantat pe viață: în centrul motorului dvs. de trolling Minn Kota este un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate Minn Kota și o garantăm pe viață.
- Putere rece, silențioasă: Fiecare unitate inferioară Minn Kota funcționează rece pentru a prelungi durata de viață a motorului de trolling și rămâne silențioasă.

NOTĂ: Motoarele Traxxis de 24 de volți, cu tracțiune de 80 lb, sunt dotate cu suport metalic mai mare pentru traversă, cu buton de clemă rabatabil.


- Pentru utilizare în: Apa dulce
- Locația de montare : oglinda motor termic
- Forța de împigere 80 lbs.
- Tensiune 24V
- Lungimea axului 42" / 106cm