BINOCLU BUSHNELL BINOCLU 12X50 LEGEND ROOF BLACK

1.576,82 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.BB1250W

LEGEND a revenit, cu un design complet nou. Ergonomia actualizată vă oferă o prindere sigură, cu carcasa mai ușoară decât a predecesorului său. Optica din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă rezoluție, contrast și transmisie a luminii remarcabile. Combină asta cu o construcție impermeabilă IPX-7 testată la 1 metru timp de 30 de secunde și cu stratul de protecție RainGuard HD, acest binoclu va rezista celor mai dure condiții meteo.

CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU PROTECȚIE LENTILE RAINGUARD Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute, fără nicio infiltrare. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure condiții meteo.

SISTEM OPTIC COMPLET MULTI COATED, TOT STICLA Un sistem optic complet multi-acoperit din sticla imbunatateste contrastul, rezolutia si transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.

TEXTURA AGRESIVĂ PENTRU PRINCARE ÎNCREZĂTORĂ ȘI CARCAȘĂ DIN CAUCUC PENTRU PROTECȚIA CĂDĂRII Ergonomie actualizată cu cauciuc moale la atingere și textură de prindere ușoară. Textura de prindere ușoară de-a lungul părților laterale și puntea binoclului reduce șansa de cădere și oferă o senzație de încredere în mână... chiar și cu o singură mână.

CONSTRUCȚIE UȘOARĂ A CORPULUI PENTRU CONFORT PENTRU CONFORT TOATE ZIUA Toate elementele optice din sticlă cu acoperire multiplă oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Rotița de focalizare ultra-finată vă permite să vă concentrați rapid asupra subiectului pentru o definiție perfectă atunci când aveți nevoie.

CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU LENTILE DE PROTECȚIE RAINGUARD
Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute fără nicio pătrundere. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure elemente.

SISTEM OPTIC TOTAL DE STICLA COMPLET MULTI-COAT
Un sistem optic cu acoperire multiplă din sticlă îmbunătățește contrastul, rezoluția și transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.

TEXTURA AGRESIVĂ PENTRU PRINDERE ȘI PROTECȚIE LA CĂDERE
Ergonomie actualizată cu cauciuc moale la atingere și textură de prindere ușoară. Textura de prindere ușoară de-a lungul părților laterale și a podului binoclului reduce șansa de cădere și oferă o senzație de încredere în mână... chiar și cu o singură mână.

CONSTRUCȚIE UȘOARĂ PENTRU CONFORT TOATĂ ZIUA
Toate elementele optice din sticlă cu acoperire multiplă oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Rotița de focalizare ultra-finată vă permite să vă concentrați rapid asupra subiectului pentru o definiție perfectă atunci când aveți nevoie.

PĂSTRAȚI-VĂ BINOCULUL STABUL ÎN CÂND VÂNAȚI, CĂLĂTORIȚI SAU DOAR OBSERVI NATURA.
Utilizarea unui trepied vă va permite să vedeți o imagine mai detaliată și mai clară.

GARANȚIE BUSHNELL IRONCLAD
Garanția Ironclad este o garanție completă pe viață care acoperă durata de viață definită a unui produs. Durata de viață poate varia de la 1 la 30 de ani. Durata de viață a unui Produs poate fi găsită mai jos și/sau pe pagina web Bushnell specifică acestui Produs. Dacă acest produs nu funcționează corespunzător din cauza unui defect acoperit, vom repara, la alegerea noastră, sau îl vom înlocui și vi-l vom trimite înapoi gratuit. Această garanție este pe deplin transferabilă și nu necesită chitanță, card de garanție sau înregistrare a produsului*.

O NOUĂ PERSPECTIVĂ CU BINOCLU BUSHNELL
Binoclul lui Bushnell oferă imagini luminoase, clare, HD. Oferim o selecție robustă de binocluri de vânătoare, binoclu compact, binoclu cu vedere pe timp de noapte și multe altele. Indiferent de ce ți-ai pus obiectivul, vei beneficia de opera noastră de peste 65 de ani de robustețe, claritate și transmisie a luminii.

Specificatii:
Tip: Binoclu
Greutate: 488 g
Lungime: 170 mm
Diametrul cercului luminos pe ocular: 4,1 mm