BINOCLU NOBLEX BINOCLU NF 10X42 RF BLACK

3.911,84 lei TVA inclus

4.602,16 lei

Cod producator: NOBLEX VD.50589

NOBLEX E-Optics NF 10x42 R advanced este un binoclu compact cu Range Finder și o transmisie laser cu ecran OLED. În plus, optica folosită în acest caz reprezintă modelele de top pentru industria din Turingia.

Potrivit NOBLEX E-Optics, 10x42 R advanced este descris ca având un domeniu de aplicare relativ mare, cu un factor de mărire 10Xi și un diametru al lentilelor obiectivului de 42mm.
Vânătoarea corectă include și o lovitură sigură. Cunoscând distanța până la vânat, acest lucru poate fi efectuat în siguranță. Cu noul NF 10x42 R, NOBLEX E-Optics, de la Turingian Ice Field, prezintă un binoclu compact, de înaltă performanță, cu telemetru laser integrat, cu o rază de acțiune de până la 2.300 de metri.

NF 10x42 oferă utilizatorului o optică de înaltă performanță cu optică cu acoperire multiplă și un câmp vizual mare. Telemetrul laser integrat determină distanța de siguranță până la vânat de 1.200 de metri. Domeniul de măsurare pentru mai multe obiecte este chiar extins la 2.300 de metri. Cu o simplă apăsare a unui buton, măsurarea sigură este efectuată cu laserul de clasa 1, cu o precizie de un metru, în doar 0,3 secunde. Valoarea măsurată este afișată folosind afișajul roșu OLED reflectat în centru și poate fi citit în siguranță pe un fundal întunecat. Dacă se dorește, luminozitatea poate fi reglată în șase etape. Pe teren dificil sau cu obiecte în mișcare, măsurarea poate fi efectuată continuu și astfel oferă utilizatorului o citire continuă.
Datorită diferitelor moduri de măsurare, un algoritm bine gândit determină și distanța în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ceață ușoară sau chiar ploaie.
În plus, software-ul poate determina și distanța până la cel mai apropiat punct, de exemplu, în cazul obiectelor îndepărtate eșalonate.
Valoarea acestui binoclu este pusă pe seama manevrării foarte simple, cu doar două butoane de control.
S-a adăugat și măsurarea unghiului, pentru vânătoarea la munte. Spre deosebire de măsurarea directă a distanței convenționale, este luată în considerare abaterea balistică. Compensarea unghiului este în metri, direct în câmpul vizual de lângă unghiul de tragere.
Cu imaginea de contrast ridicat și clară de la centru spre margine, chiar și cele mai mici detalii sunt recunoscute. Persoanele cu ametropie se vor bucura de cupele oculare răsucite și pot vedea întregul câmp vizual chiar și cu ochelari. Accesoriile bine gândite, cureaua lată de umăr din neopren și geanta practică din Cordura.



• Optică de top
• Măsurarea distanței până la vânat de până la 1.200 m
• Compensarea unghiului balistic
• Modul de scanare pentru măsurare continuă
• Modul ploaie pentru condiții meteorologice nefavorabile
• Operare foarte simplă cu doar două butoane
• Deosebit de compact și foarte ușor de manevrat la doar 980 g
• Afișaj OLED roșu reglabil în 6 direcții
• Raport optim pret/performanta

Specificatii:
Tip: Binoclu
Factor crepuscular: 20,5
Greutate: 980 g
Câmp vizual: 10,5 m@100m
Diametrul cercului luminos pe ocular: 4,2 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 16 mm