KORDA BOCANCI KOMBAT MARO MAR.46 (11UK)

597,48 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A8.KCL514

Bocancii Kombat au fost concepuți de Danny Fairbrass pentru a obține ghetele de mers de ultimă generație cu includerea unor caracteristici suplimentare pentru a le face perfecte pentru pescari, fără să aibe un preț prea mare.

Ele au fost proiectate având în vedere confortul și funcționalitatea, precum și aspectul pentru utilizare pe mal. Au calități excelente de impermeabilizare, esențial atunci când mergi prin iarba umedă sau când bagi piciorul în apă puțin adâncă sau în bălți, deoarece picioarele umede se răcesc rapid și îți pot strica partida de pescuit. Tălpile au fost concepute ținând cont de aderență și durabilitate, având aderență excelentă pe toate tipurile de suprafețe pe care probabil le veți întâlni în timp ce pescuiți și vă va ajuta să împiedicați alunecarea. Ghetele Kombat sunt, de asemenea, grozave pentru mers pe distanțe mai mari, oferind sprijin dar fără a fi rigid și cu greutate ce produce disconfort!

Danny Fairbrass a explicat: „Sunt îcălțat cu o cizmă de mers la modă pe care am cumpărat-o în Italia în urmă cu câțiva ani, cu mult mai mulți bani decât sunt aceste ghete. Au fețe din piele, au o membrană impermeabilă în interior, așa că poți sta în apă dacă vrei. Oamenii spun întotdeauna că sunt calduroase – nu, nu sunt, pentru că nu sunt menite să fie, deoarece sunt menite să fie impermeabile și să aibă o aderență bună, iar purtarea lor cu o combinație de șosete impermeabile și merinos va păstra căldura picioarelor tale.”