arma aer comprimat GAMO PUSCA AER TIR SPORTIV CFR IGT 5,5MM ADJ

1.456,77 lei TVA inclus

Cod producator: GAMO G.6110007155.IGT

Carabină tir sportiv și agrement, cu pat sintetic cu deschidere pentru deget și obrăzar ajustabil.

Principala caracteristică a acestei arme este sistemul său de încărcare, deoarece proiectanții Gamo au instalat un piston pneumatic care înlocuiește arcul tradițional. Cu această schimbare CFR Whisper IGT îmbunătățește foarte mult precizia tirului, fără a slăbi structura.

Patul de fibră termoplastică de ultimă generație, permite o utilizare îndelungată fără niciun fel de oboseală. În plus, are țeava din oțel, special concepută pentru tir sportiv, plinking și activități care necesită precizie.

În plus, acest model fabricat în Spania dezvoltă o putere de 20 de Jouli, deci este o carabină considerată o armă de mare putere. Aceste caracteristici oferă o viteză a proiectilului de 220 m / s pentru calibru 5,5 mm. În același timp, încorporează amortizor de zgomot de tip Whisper, care reduce sunetul cu până la 51%.

Patul Whisper IGT CFR este proiectat cu o structură ergonomică care se va potrivi excelent oricărui trăgător. În plus, inginerii Gamo au instalat un colț SWA, compus din trei tampoane detașabile care vor reduce impactul după recul în funcție de gustul shooterului.

În ceea ce privește optica, versatilitatea Gamo Whisper IGT CFR este totală, întrucât încorporează o șină de 11 mm, numită și Dovetail sau Milano Tail, care va permite instalarea oricărui element optic de precizie. Totodată carabina are încorporate sisteme de ochire cu fibra optică de tip Truglo.


- Lungime totală 118cm

Specificatii:
Tip armă: Carabine
Model: Aer comprimat
Greutate: 3,5 kg