MAUSER CARAB.M18 LONG RANGE CHASSIS 6,5CREED THR 18X1

13.214,98 lei TVA inclus

Cod producator: MAUSER V.MSM18LR.6.5CREED

Când vine vorba de trageri la distanță mare, doar loviturile contează! Acest lucru necesită o armă de foc care nu numai că are puterea corespunzătoare, dar oferă trăgătorului atât de mult confort încât vânătorul se poate concentra pe deplin asupra țintei și distanței.
Noua carabină cu rază lungă de acțiune, oferă tot ce au nevoie trăgătorii orientați spre succes. Patul Oryx reglabil individual de la MDT, cu obrăzar reglabil asigură o ochire optimă. Prin urmare, trăgătorul este mult mai rapid la luarea linie de ochire și întotdeauna într-o poziție de tragere absolut confortabilă.
O altă caracteristică este șina Picatinny în partea inferioară a ulucului pentru fixarea unui trepied. Adaptorul pentru bipod de pe partea frontală vine, desigur, standard. Slingurile pivotante detașabile rapid, nu asigură doar transportul confortabil, ci permit și scoaterea lui în câteva secunde. Mai multe echipamente pot fi montate pe sistemul integrat M-Lok pe partea inferioară a ulucului. Țeava de precizie forjată la rece de 22 mm grosime și 62 cm (24,4") lungime cu capăt filetat (M18x1) este optimizat pentru seriile cu rază lungă. „MAUSER Match machine” are magazie originală MAUSER detașabilă ultra robustă cu capacitate de 10 cartușe. Cu aceste caracteristici nu există nimic care să împiedice succesul și distracția cu un MAUSER original.


- Kit distanțiere pentru reglarea LOP-ului ; Șina Picatinny în partea inferioară a patului pentru a monta suport de armă
- Obrăzar reglabil
- Pat și accesorii din aluminiu cu acoperire anodizată în Olive Dark Green
- Pistolet ergonomic
- Siguranta în 3 pozitii
- Magazie Mauser originala detasabila, capacitate 10+1
- Șina Picatinny pentru dispozitive optice inclusa la livrare
- Pat Oryx optimizat de la MDT; sistemul M-LOK
- Adaptor pentru bipod (Bipodul nu este inclus!)
- Sling pivotant detasabil
- Țeavă de precizie forjată la rece de 62 cm lungime, cu diametrul de 22 mm
- Țeavă filetată M18x1

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 6,5 Creedmoor
Lungime ţeavă: 62,0 cm
Sistem de ochire: No Sights
Capacitate magazie: 10+1 nr.cartuşe
Greutate: 4,5 kg