SAUER S404 SELECT 300WM S K

22.583,11 lei TVA inclus

Cod producator: SAUER V.SRS404SL.300WM.03

S 404 Select are un aspect premium de invidiat. Grade-ul incredibil de realist, realizat cu laser pe patul clasic de esență de nuc este un punct de atracție și nivelul de intrare în clasa armelor de lux a J.P.SAUER & SOHN.
INGENIOS SIMPLU - SIMPLU INGENIOS
Cheia universală Sauer SUS este mai mult decât o simplă cheie.Foarte stabilă ajută la montarea și demontarea carabinei, Sauer 404. Ca instrument atașat la patul armei, nu poate fi nici uitată, nici pierdută - astfel oferind flexibilitate maximă în orice moment.
Prin Sauer 200, J.P. SAUER & SOHN au pus bazele sistemului modular de precizie.
Tehnologia cheie: Trei șuruburi de prindere în receptor fixează țeava fără tensiune. De mai bine de 30 de ani, aceasta a fost formula schimbului facil de țevi și calibre asigurând în același timp
precizia.
Un declanșator reglabil cu patru forțe de apăsare diferite ce se reglează individual, este răspunsul perfect la lanțul efectului fiziologic(550, 750, 1000 sau 1250 g)
Fiecare trăgător de competiție știe: doar poziția optimă a degetului pe trăgaci oferă lovitura adecvată și declanșare controlată fără riscul de a pierde ținta. Cu un domeniu de reglare de 8 mm (0,3˝) pentru cursa de tragere și cursa laterală de la stânga la dreapta de 5 grade, trăgaciul extra-lung a lui S 404 garantează fiecărui trăgător un contact optim pentru a atinge în mod fiabil ținta.
SISTEM MANUAL COCKING
Alunecarea perfectă din punct de vedere ergonomic, permite armarea carabinei atât confortabil, cât și extrem de tăcut. Prin apăsarea butonului cu degetul mare, glisarea se face fără zgomot în poziția deblocată.
În plus, este posibilă și încărcarea și descărcarea în poziția deblocată: Pentru a face acest lucru, pur și simplu glisați 2 mm spre înainte și deschideți în siguranță șurubul.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Semiautomata
Calibru: 300Win.Mag
Lungime ţeavă: 56 cm
Sistem de ochire: Fibră optică
Capacitate magazie: 2+1 nr.cartuşe
Greutate: 3,34 kg