TIKKA T1X MTR ST 62CM 10RD 22LR NS MT

3.339,51 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TF17556A138A68

Toate carabinele Tikka rimfire sunt construite cu aceleași standarde ca și cele cu percuție centrală. Aceeași senzație, ergonomie și calitate au fost implementate pentru carabinelecalibre mai mari. Dorim să oferim clienților noștri caracteristicile de înaltă calitate Tikka – indiferent de calibru.

Tikka T1x rimfire sunt concepute pentru antrenamentul și vânatul mic. T1x împărtășește aceeași mentalitate, trebuie să fie precis în orice situație și în orice circumstanță, ca și fratele său mai mare T3x.

BENEFICII CHEIE
Tragere confortabilă, cu mai puțin zgomot, în comparație cu puștile cu peercuție centrală.

Fii una cu T1x-ul tău. Recul minimizat vă oferă momentul perfect pentru a trage.

Nu există comenzi rapide către partea de sus. Este vorba doar de numărul de repetări. T1x oferă o variantă rentabilă pentru practiă și vânătoare.

Securitatea aduce certitudine, siguranță în două poziții, blocând atât declanșatorul, cât și mânerul închizătorului. Indicatoare clare pentru siguranță și starea percutorului.

Această carabină multi-sarcini este gata pentru toate situațiile viitoare. Dispunând de aceeași precizie condensată care poate fi experimentată cu fratele său mare T3x.

NUMEROASE ȚINTE, O SINGĂ SOLUȚIE
Cu Tikka T1x, vă puteți bucura de o varietate de activități de fotografiere. Pușca cu foc anular are un profil unic de țeavă încrucișată, care garantează avantajele și echilibrul adus de o țeavă grea fără a crește semnificativ greutatea totală a puștii. Pușca T1x combină calitatea superioară și măiestria, permițând performanțe perfecte pe poligonul de tragere și aplicațiile de vânătoare.

BENEFICII CHEIE
Sunteți imediat gata pentru următoarea lovitură datorită reculului ușor

Compatibil cu orice pat T3x Lite

Sigur pentru a trage și a manevra cu siguranță în două poziții

T1x oferă o modalitate rentabilă pentru antrenament și vânătoare

Cea mai bună caracteristică a patului sintetic modular este întreținerea ușoară. Acest pat este perfect rezistent în condiții de teren nefavorabil sau vreme.

Patul umplut cu spumă nu te expune accidentelor, dar este silențios chiar dacă lovești ceva cu el într-un moment crucial.

T1x MTR este făcută și pentru stângaci

Țeava T1x MTR este compatibilă cu patul carbinelor T3x Lite și T3x UPR. Combinația T3x și T1x oferă oportunități versatile de a crește ca trăgător și vânător.

Forjarea la rece produce țevi precise și durabile. În timpul forjarii cu ciocan la rece, butoaiele Tikka sunt lovite din toate părțile împotriva dornului din interiorul cilindrului, transferând imaginea în oglindă a striurilor prelucrate pe suprafața dornului. Teava forjată cu ciocan rece vă oferă o precizie din cutie fără a fi nevoie să spargeți pușca.

Acțiune extrem de rigidă, cu aceeași amprentă ca închizătorul T3x, fratele său mai mare. Închizătorul și gheara extractorului țin strâns pe tubul gol în timp ce extragerea și ejectarea mecanică asigură că acesta este scos de fiecare dată. Cu unghi de deschidere de 45°, lăsând mult spațiu pentru manipularea pârghiei închizătorului.

În fiecare situație de tragere, carabina se mișcă întotdeauna ușor, mai ales când apăsați pe trăgaci. Acesta este motivul pentru care este esențial ca trăgaciul puștii să fie fabricat în conformitate cu toleranțe foarte strânse. Timpul minim de blocare a declanșatorului puștii reduce timpul dintre activarea declanșatorului, activarea declanșatorului și impactul percutorului asupra capsei. Acest lucru are ca rezultat un control excelent al declanșatorului puștii și un potențial mai mare de precizie.

-Pasul ghinturilor 1:16,5"


Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 22LR
Lungime ţeavă: 51,0 cm
Sistem de ochire: No Sights
Capacitate magazie: 10+1 nr.cartuşe
Greutate: 2,7 kg