TIKKA T3X LITE CAMO 62CM SS FL 4RD 6,5PRC MT NS

7.448,88 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TFTT9642A65C9D0

Camuflează-te în crepuscul și nu da vânatului un avans. Un model camo conceput de vânătorii TIKKA pentru vânători.

T3x Polyfade, cu tehnologia sa de camulare digitală de vârf este dedicată pentru vânătorul care vrea să se integreze în vegetația din împrejurimi. Modelele hexagonale specializate generează contrast pe patul sintetic modular, iar culorile de camuflaj se potrivesc cu o serie de terenuri de configuații diferite.

Adaptarea la mediul înconjurător este un factor cheie în vânătoarea de succes. Camuflajul pentru carabina ta este la fel de important ca și îmbrăcămintea. Nu vrei să dai un avans vânatului pentru a fi observat în prealabil. Camuflează-ți locul, identitatea și mișcările. Modelul hexagonal și tonurile variabile din camo Polyfade ajută la ascunderea formelor puștii cu tonurile asemănătoare culorilor naturale găsite în zonele stâncoase de pe tot globul.

Profilul țevii este proiectat suficient de ușor pentru expediții îndelungate de vânătoare și suficient de greu pentru tir precis, cu repetabilitate.
Tikka T3x Lite Polyfade vine cu capătul țevii threaded 5/8-24 ca și caracteristică standard. Puteți atașa amortizor de șoc și să mergeți la poligonul de tragere pentru a-l testa.
Închizătorul canelat garantează funcționarea în condiții de praf și gheață, funcționează la fel de uniform, indiferent de mediu. Canelura scade greutatea totală a carabinei. Chiar dacă trebuie să purtați mănuși groase, bila mare a închizătorului vă ajută să încărcați arma în siguranță în situații de vânătoare.

Avantaje

- Camuflajul este conceput pentru a te camufla imediat

- Capătul țevii este threaded ca dotare standard

- Sigur pentru a trage și a manevra în siguranță.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 6,5PRC
Lungime ţeavă: 62,0 cm
Sistem de ochire: No Sights
Capacitate magazie: 4+1 nr.cartuşe
Greutate: 3,0 kg